Champions League: To απολαυστικό τρολάρισμα του Κλοπ και η... εντολή στον Αντσελότι

Champions League: To απολαυστικό τρολάρισμα του Κλοπ και η… εντολή στον Αντσελότι | Λίβερπουλ – Ρεάλ

Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρώνται το βράδυ του Σαββάτου στον μεγάλο τελικό του Champions League στο Παρίσι, αλλά φαίνεται πως η Μίλαν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις δηλώσεις των Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι. 

Ο πάντα απολαυστικός και ευδιάθετος τεχνικός των «Reds» έκανε πλάκα στον Ιταλό, με αφορμή τον οδυνηρό τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2005, όταν η αγγλική ομάδα έκανε την τεράστια ανατροπή και ήταν αυτή που σήκωσε το τρόπαιο μέσα στο «Αταρούρκ». Αν και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο ημίχρονο και ενώ η Μίλαν είχε παραδώσει μαθήματα ποδοσφαίρου για 45 λεπτά, η Λίβερπουλ πήγε το ματς στην παράταση και επικράτησε στα πέναλτι με ήρωα τον τερματοφύλακα Γέρζι Ντούντεκ. 

Ο Κλοπ στις καθιερωμένες δηλώσεις του στο UEFA TV, τρόλαρε τον αυριανό του αντίπαλο, προσποιούμενος ότι δεν θυμόταν ποιος ήταν τότε προπονητής των «ροσονέρι», που βέβαια δύο χρόνια μετά πήραν την… εκδίκησή τους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. 

«Αυτός ο τελικός είναι μία σπουδαία ιστορία. Από τότε που ήρθα στη Λίβερπουλ μιλάνε για αυτό. Σου λένε ιστορίες από τότε χωρίς καν να ρωτήσεις. Να χάνεις με 3-0, να πηγαίνεις το ματς στην παράταση και να κερδίζεις στα πέναλτι… Ο Ντούντεκ είχε κάνει απίστευτες επεμβάσεις κόντρα σε μία πραγματικά πολύ δυνατή Μίλαν! Αλήθεια, ποιος ήταν τότε προπονητής της Μίλαν εκείνο το βράδυ;», ρώτησε ο Κλοπ, για να λάβει την απάντηση: «Ο Αντσελότι». Τότε ο Γερμανός προπονητής ξεκαρδίστηκε στα γέλια και είπε, με φιλική και χιουμοριστική βεβαίως διάθεση: «Κάρλο, ερχόμαστε!».

 

H… εντολή της Μίλαν στο αγαπημένο της Καρλέτο 

Ο ίδιος ο Ιταλός, που έχει κατακτήσει 3 Champions League στην πλούσια καριέρα του, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του τελικού: «Το να χάσω από τη Λίβερπουλ μία φορά, το 1984 με τη Ρόμα, και το 2005 με τη Μίλαν ήταν δύο δύσκολες στιγμές για εμένα. Ήταν τραγωδίες. Σέβομαι πολύ τη Λίβερπουλ σαν ομάδα. Μάλιστα, μπορώ να καταλάβω και με το παραπάνω τον Σαλάχ για όλα εκείνα που λέει περί εκδίκησης, γιατί και για εμένα είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό. Τόσο το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου« όσο και το «Άνφιλντ» είναι δύο απίστευτα γήπεδα. Από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο. Μου αρέσει πολύ η ιστορία της Λίβερπουλ. Όπως ο παλιός της προπονητής, ο Πέισλι, ο οποίος είχε κατακτήσει τόσες φορές το Πρωταθλητριών. Η Λίβερπουλ έχει έξι στο σύνολο και είναι μόλις ένα πίσω από τη Μίλαν. Έχω πολλούς φίλους στο Μιλάνο που μου έχουν δώσει εντολή να νικήσω τη Λίβερπουλ, ώστε να μην μας νικήσει και φτάσει τη Μίλαν στα τρόπαια».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News