Champions League: Mε Τσέλσι - Ρεάλ και Σίτι - Ατλέτικο τα ζευγάρια των «8»

Champions League: Δυνατά ζευγάρια έβγαλε η κληρωτίδα για τους «8» του Champions League, με την Τσέλσι να βρίσκει την Ρεάλ Μαδρίτης απέναντί της σε μία επανάληξη των προημιτελικών, ενώ μεγάλη μάχη θα γίνει στο Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δυνατά ζευγάρια έβγαλε η κληρωτίδα για τους «8» του Champions League, με την Τσέλσι να βρίσκει την Ρεάλ Μαδρίτης απέναντί της σε μία επανάληξη των προημιτελικών, ενώ μεγάλη μάχη θα γίνει στο Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από εκεί και πέρα η Βιγιαρεάλ έπεσε πάνω στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Λίβερπουλ θα πρέπει να περάσει από το εμπόδιο της Μπενφίκα που απέκλεισε τον Άγιαξ.

Η νικήτρια από το ζευγάρι Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο, θα αντιμετωπίσει όποια περάσει από την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Ρεάλ, ενώ ο άλλος ημιτελικός θα συμπληρωθεί από τους νικητές των ζευγαριών Μπενφίκα – Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ – Μπάγερν.

Αυτή που θα πάρει το εισιτήριο από το Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο θα φιλοξενήσει στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού τη νικήτρια του ζευγαριού Τσέλσι – Ρεάλ, ενώ αυτή που θα περάσει από το Μπενφίκα – Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει στο πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού τη νικήτρια του Βιγιαρεάλ – Μπάγερν.

Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Απριλίου και οι δεύτεροι στις 3 και 4 Μαΐου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 28 Μαΐου.

Τα ζευγάρια των «8»:

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης 

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν Μονάχου

Μπενφίκα – Λίβερπουλ

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News