Champions League: Αντσελότι και Γκουαρδιόλα διασταυρώνουν τα... πούρα τους

Champions League: Αντσελότι και Γκουαρδιόλα διασταυρώνουν τα… πούρα τους στο μεγάλο ημιτελικό του Champions League

Λίγες ώρες απομένουν για την ανάδειξη της ομάδας που θα βρεθεί απέναντι στη Λίβερπουλ, στον τελικό του Champions League, στις 28 Μαΐου 2022 στο «Stade de France» στο Παρίσι. 

Πεπ Γκουαρδιόλα και Κάρλο Αντσελότι είναι πανέτοιμοι για να κλείσουν τους λογαριασμούς τους, απόψε το βράδυ (4/5, 22:00, cosmote sports 1), αυτή τη φορά στη Μαδρίτη, μετά το ανεπανάληπτο πρώτο ματς στο Μάντσεστερ, όπου οι «Πολίτες» επικράτησαν με 4-3, την περασμένη Τρίτη (26/4). 

Ο Ιταλός τεχνικός θα μπει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τον αέρα του πρωταθλητή Ισπανίας και συνάμα του μοναδικού προπονητή στην ιστορία που έχει κατακτήσει τον τίτλο στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και Γαλλία). Η εικόνα του με το πούρο δίπλα στους παίκτες της Ρεάλ, το απόγευμα της Κυριακής, μετά τη νίκη με 4-0 επί της Εσπανιόλ, έγινε viral.

 

Όπως είχε γίνει και η αντίστοιχη του Καταλανού τεχνικού, ενώ τραγουδούσε OASIS, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League με τη Σίτι την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, οι φίλοι της αγγλικής ομάδας, έφτιαξαν και πανό με τη μορφή του προπονητή της να καπνίζει το πούρο του. 

 

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν προέβλψε αγγλικό «εμφύλιο» στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αν πέσει μέσα στις προβλέψεις του, αυτό θα συμβεί για 9η φορά στην ιστορία του θεσμού. 

Το crash test Αντσελότι και Γκουαρδιόλα, θέλει τους δύο τεχνικούς να έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 7 φορές στην προπονητική τους καριέρα. 4 φορές στην Premier League με Σίτι και Έβερτον (4/4 για τον Καταλανό) και στα ημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2013-14 με Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός κέρδισε με τους «μερένγκες» με 4-0 στο Μόναχο και 1-0 στη Μαδρίτη. Τελευταία φορά ήταν στον πρώτο ημιτελικό, με τη νίκη της Σίτι με 4-3. Τώρα μένει να δούμε ποιος θα ανάψει απόψε το βράδυ το πούρο της μεγάλης πρόκρισης. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News