Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ 0-2: Τα «πουλάρια» υπέγραψαν την παραμονή τους σ' ένα ματς που δεν τελείωσε ποτέ

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ 0-2: Η Γκλάντμπαχ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Μπόχουμ, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια μάχης για την παραμονής της στη Bundesliga, καθώς απέκτησε διαφορά 10 βαθμών από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής…

Η Γκλάντμπαχ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί της Μπόχουμ, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια μάχης για την παραμονής της στη Bundesliga, καθώς απέκτησε διαφορά 10 βαθμών από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής…

Σ’ έναν αγώνα, ο οποίος διεκόπη λόγω ρίψης ποτηριού με μπύρα από τους οπαδούς της Μπόχουμ στον linesman, η Γκλάντμπαχ πήρε μία καθαρή νίκη εκτός έδρας με σκορ 2-0. Με τη νίκη αυτή τα «πουλάρια» φτάνουν στη 11η θέση με 33 βαθμούς, αποκτώντας απόσταση δέκα βαθμών που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, βάζοντας «στοπ» στα σενάρια υποβιβασμού.

Αγωνιστικά η Γκλάντμπαχ δεν ήταν τόσο θελκτική, όσο δείχνει το 2-0. Η γηπεδούχος Μπόχουμ ήταν αρκετά καλύτερη, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες με τον Ζόμερ να δηλώνει πάντα παρών και να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

Στην επανάληψη η Γκλάντμπαχ, έχοντας αντιδράσει σωστά αμυντικά, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Πλεά στο 56ο λεπτό. Έξι λεπτά αργότερα, ο έτερος επιθετικός της ομάδας, Εμπολό, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του με ωραίο πλασέ.

Βέβαια, ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στο γήπεδο της Μπόχουμ, καθώς διεκόπη βίαια στο 70ο λεπτό, όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδος πέτυχαν με γεμάτο ποτήρι μπύρας τον linesman. 

Ενδεκάδες:

Μπόχουμ: Ρίεμαν, Μάσοβιτς, Μπέλα Κότσπα, Σταφυλίδης, Μποκχορν, Λοβέν, Λοσίγια, Ρέχμπετσα, Χόλτμαν, Πόλτερ, 

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Μπέγιερ, Γκίντερ, Μπενσεμπαϊνί, Λάινερ, Νόιχαους, Κονέ, Νέτζ, Πλεά, Εμπολό

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News