Τότεναμ: Μηδέν τελικές και η ομάδα σε τέλμα

Η Τότεναμ έμεινε στο 0-0 το απόγευμα του Σαββάτου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ και είδε την Αρσεναλ να την προσπερνάει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στην Premier League.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε όχι μόνο δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο αλλά το πλέον ανησυχητικό είναι το γεγονός πως για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είχε μηδέν τελικές στον στόχο, κόντρα στις «Μέλισσες», έχοντας ως καλύτερο παίκτη τον αμυντικό, Κριστιάν Ρομέρο.

 

Ο Χάρι Κέιν, το επιθετικό υπερόπλο της Τότεναμ, φάνηκε σε μια μόνο στιγμή του αγώνα, κι αυτή ήταν στην περιοχή της Τότεναμ, με τον διεθνή Αγγλο επιθετικό να διώχνει πάνω στην γραμμή την επικίνδυνη κεφαλιά του Πόντους Γιάνσον.

Η Τότεναμ έχει αποδείξει με τις νίκες κόντρα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λιντς πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα όταν κοντράρει ομάδες που παίζουν επιθετικά και αφήνουν χώρο στα μετόπισθεν. Ομως όταν αντιμετωπίζουν ομάδες που παίζουν σφιχτά, δείχνει μια αδυναμία να αναπτυχθεί επιθετικά και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Σύμφωνα με τον Κόντε, ομάδες σαν την Μπρέντφορντ αμύνονται μαζικά, με αρκετό βάθος και με όλους τους ποδοσφαιριστές, κάτι που οδηγεί την Τότεναμ σε στρατηγικό μονόδρομο να προσπαθεί να ανοίξει το παιχνίδι της, κάτι που όπως φαίνεται δεν έχει δουλέψει αρκετά για να το πετύχει.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News