Τότεναμ: Άκυρο σε πρόταση 3 δις λίρες από εταιρεία του Τζέφρεϊ Σόρος

Τότεναμ: Μία μεγάλη πρόταση έφτασε στα γραφεία της Τότεναμ, ύψους 3 δις λίρες για την εξαγορά της ομάδας από ένα αμερικανικό fund, προεδρίας του Τζέφρεϊ Σόρος, αλλά τα «σπιρούνια» απάντησαν αρνητικά.

Μία μεγάλη πρόταση έφτασε στα γραφεία της Τότεναμ, ύψους 3 δις λιρών για την εξαγορά της ομάδας από ένα αμερικανικό fund, αλλά τα «σπιρούνια» απάντησαν αρνητικά.

Ο Τζέφρεϊ Σόρος δεν μπαίνει… ακόμα στο ποδόσφαιρο

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της η «Daily Record», η αμερικανική εταιρεία LAMF Global Ventures κατέθεσε επίσημη πρόταση 3 δις λίρες στην Τότεναμ, αλλά η διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου ήταν αρνητική.

Πιο συγκεκριμένα η LAMF Global Ventures, στην οποία πρόεδρος είναι ο ανιψιός του Τζορτζ Σόρος, Τζέφρεϊ, θέλει να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στην αγορά του αθλητισμού, αγοράζοντας ένα κλαμπ που βρίσκεται ήδη στο κορυφαίο επίπεδο.

Μετά από την συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι της αμερικανικής εταιρείας με τον Ντάνιελ Λέβι, η απάντηση της Τότεναμ ήταν αρνητική, με το δημοσίευμα να επισημαίνει ότι ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζο Λιούις είναι ανοιχτός σε νέες συνεργασίες, αλλά όχι στην πώληση της ομάδας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News