ΡΙΟ ΦΕΡΝΤΙΝΑΝΤ: «Ο Εντομπελέ έχει πολύ ταλέντο αλλά για κάποιον λόγο δεν το "βγάζει"»

Για την έλλειψη δημιουργικότητας από την μεσαία γραμμή της Τότεναμ και την μη συμμετοχή του Τάνγκι Εντομπελέ μίλησε ο Ρίο Φέρντιναντ.

Μετά την ήττα της Τότεναμ από την Κρίσταλ Πάλας, θέση για τον αγώνα πήρε ο πρώην αμυντικός της Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας, Ρίο Φέρντιναντ.

Ο βετεράνος στόπερ αναφέρθηκε στην αδυναμία της Τότεναμ να φτιάξει παιχνίδι, με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο να μην χρησιμοποιεί τον Τανγκί Εντομπελέ.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φέρντιναντ:

 

«Κοιτάς στον πάγκο και βλέπεις τον Εντομπελέ. Υπάρχουν στιγμές τις τελευταίες δύο σεζόν που κάθεσαι τον βλέπεις και λες, ουάου τι ταλέντο.

Όμως δεν έχει καταφέρει να το δείξει σε διάρκεια κάτω από αρκετούς προπονητές και αναρωτιέσαι ποιο είναι το πρόβλημα εδώ.

Από τη στιγμή που λείπει η δημιουργικότητα από το κέντρο. Ο Γάλλος μέσος το έχει αυτό στη φαρέτρα του, όμως για κάποιον λόγο δεν μπορεί να το βγάλει στο γήπεδο.»

Ο Εντομπελέ φέτος δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Τότεναμ, από τη στιγμή όμως που έμεινε στο ρόστερ, σίγουρα μέχρι και τον Ιανουάριο, θα πάρει κάποιες ευκαιρίες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News