Αντόνιο Κόντε: «Στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο ίσως αδυνατίσαμε το ρόστερ στα χαρτιά»

Σε συνέντευξή του στο Sky Italia, ο Αντόνιο Κόντε εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το πως κύλησε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Τότεναμ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Τα «σπιρούνια» πήραν τους Μπεντανκούρ και Κουλουσέφσκι κι άφησαν να φύγουν τους Εντομπελέ, Λο Σέλσο, Γκιλ και Άλι

«Αυτό που συνέβει τον Γενάρη δεν είναι εύκολο. Τέσσερις παίκτες έφυγαν τον Γενάρη. Τέσσερις σημαντικές παίκτες για την Τότεναμ, δύο ήρθαν. Έτσι, έστω και αριθμητικά, αντί να ενισχύσουμε το ρόστερ μας, ίσως, στα χαρτιά, να το αδυνατίσαμε».

Η Τότεναμ ήταν ακόμη σε διαπραγματεύσεις με τους Λουίς Ντίας και Όλι Τάνερ, με τον πρώτο να επιλέγει τελικά την Λίβερπουλ και τον δεύτερο να προτιμάει να παραμείνει σε μία ομάδα εκτός επαγγελματικών κατηγοριών από το να έρθει στα «σπιρούνια».

«Αν θέλεις να μεγαλώσεις γρήγορα και αν θες να γίνεις ανταγωνιστικός γρηγορότερα, χρεάζεσαι παίκτες με πολλή εμπειρία» είπε ο Αντόνιο Κόντε που τόνισε στην συνέχεια πως κατάλαβε πως το όραμα και η φιλοσοφία του συλλόγου είναι να υπογράφει νεότερους παίκτες.

«Μπεντακούρ (24 ετών) και Κουλουσέφσκι (21 ετών) είναι οι ιδανικές προοπτικές για την ομάδα» και συνέχισε «Επειδή η Τότεναμ ψάχνει νέους παίκτες, αυτοί που πρέπει να αναπτυχθούν, δεν είναι έτοιμοι παίκτες».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News