Ρεάλ Μαδρίτης: Πάει για το μεγάλο... μπαμ, αποκτώντας «πακέτο» Χάαλαντ και Εμπαπέ το καλοκαίρι

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι είναι απολύτως οικονομικά προσιτό να αποκτήσει το καλοκαίρι τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Σύμφωνα με τη Marca, η… επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η «Βασίλισσα» ετοιμάζει το «μπαμ» του καλοκαιριού.

Σε ό, τι αφορά τον Γάλλο φορ, η εφημερίδα τονίζει ότι: η συνεχής άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιό του, η τελευταία αυτή την εβδομάδα απορρίπτοντας «λευκή» επιταγή της διοίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν, ξεκαθαρίζει ότι όλα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ του επιθετικού και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής το αναγνώρισε δημοσίως τον περασμένο Οκτώβριο και συνεχίζει με την ιδέα να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην απόγνωση των ηγετών της ΠΣΖ, οι οποίοι μπορούν να δουν πώς ένα αστέρι από τον κόσμο του ποδοσφαίρου φεύγει από τον σύλλογό του χωρίς… τίποτα ως αντάλλαγμα.

«Καθυστερεί του Χάαλαντ λόγω προβλημάτων υγείας του Ραιόλα» 

Για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, οι Ισπανοί αναφέρουν: Η Μπαρτσελόνα του Τζουάν Λαπόρτα, συνεχίζει να επιμένει σε μια αδύνατη μεταγραφή για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του καταλανικού συλλόγου. Ο πρόεδρος της Μπάρτσα εξακολουθεί να είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, αλλά το «λευκό» τείχος που βρίσκεται μπροστά του είναι αδύνατο να ξεπεράσει ανεξάρτητα από το πόσους παίκτες βάζει στην αγορά. Ο Νορβηγός φορ πρέπει να αποφασίσει και στη Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζουν να υπολογίζουν στο οριστικό «ναι» από τον σέντερ φορ, αφού όλα είναι παραπάνω από καθορισμένα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η επικοινωνία με τον γερμανικό σύλλογο είναι συνεχής και ο ίδιος ο Aki Watzke, Διευθύνων Σύμβουλος της αιώνιας αντιπάλου της Μπάγερν Μονάχου, ήταν ο πρώτος που είπε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο για την απόκτηση του Νορβηγού. 

Η απόφαση του Χάαλαντ, έχει καθυστερήσει κάπως λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο Μίνο Ραιόλα, ατζέντης και έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας του επιθετικού, αλλά οι επαφές με τον πατέρα του συνεχίζονται υπό την επίβλεψη του εκπροσώπου των Ιμπραΐμοβιτς, Πογκμπά, Ντοναρούμα και πολλών άλλων κορυφαίων παικτών, καταλήγει το δημοσίευμα. 

Tην ίδια ώρα, ωστόσο, η «De Telegraaf», αναφέρει: Ο πρόεδρος της Μπάρτσα ταξίδεψε στο Μονακό πριν λίγες μέρες μαζί με τον Ζόρντι Κρόιφ για να σταματήσει το «χτύπημα» των δύο αντιπάλων για την υπογραφή του Χάαλαντ και να κάνει τον Μίνο Ραϊόλα να δει ότι το έργο της Μπάρτσα είναι το πιο ελκυστικό όλων για τον Νορβηγό. «Θα παλέψουμε όσο χρειαστεί», τόνισαν στην Mundo Deportivo πηγές κοντά στον Λαπόρτα. Δεν αποκλείεται η Μπαρτσελόνα να χρειαστεί να απαλλαγεί από κάποιον σημαντικό ποδοσφαιριστή από την τρέχουσα ομάδα για να αναλάβει την υπογραφή του Νορβηγού και να συμμορφωθεί με το οικονομικό «fair play» που έχει θεσπίσει η LaLiga.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News