Ρεάλ Μαδρίτης: Χαμός με Εμπαπέ και στο προσκήνιο ο Ρούντιγκερ

«Φωτιά» έχει βάλει στην Ισπανία η αποκάλυψη της εκπομπής «El Partidazo de Cope», σύμφωνα με την οποία ο Κιλιάν Εμπαπέ ζήτησε από τη Ρεάλ 100 εκ. παραπάνω από αυτά που είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές, προκειμένου ο Γάλλος άσος να υπογράψει το καλοκαίρι. 

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι οι Μαδριλένοι απάντησαν αρνητικά στις νέες απαιτήσεις του επιθετικού, γεγονός που αναπτερώνει τις ελπίδες της Παρί Σεν Ζερμέν σε ό,τι αφορά την παραμονή του. 

 

Την ίδια ώρα, η AS αναφέρει ότι στη Μαδρίτη, o Eμπαπέ δεν πάει μόνος του και θα τον ακολουθήσουν ο Aντόνιο Ρούντιγκερ, που αποχωρεί από την Τσέλσι, καθώς λήγει το συμβόλαιό του και ο Αουρελιέν Τσουαμενί της Μονακό.  

H Μarca έχει επίσης στο πρωτοσέλιδό της στον άσο της Τσέλσι, σύμφωνα με την οποία είναι επιθυμία του Κάρλο Αντσελότι η ενσωμάτωσή του στους «μερένγκες» το καλοκαίρι. Ωστόσο και η εν λόγω εφημερίδα αναπαράγει την είδηση περί νέων απαιτήσεων του Γάλλου σταρ. Σε ό,τι αφορά τον διεθνή Γερμανό στόπερ, είναι από καιρό στα ραντάρ των Μαδριλένων αλλά πάντα «αγκάθι» ήταν το οικονομικό. Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στον αγγλικό σύλλογο και στη Μαδρίτη ευελπιστούν ότι θα μειώσει τις απαιτήσεις του, που αρχικά έφταναν στα 12 εκ. ευρώ. 

 

 

Συνάντηση Παρί – δικηγόρου Εμπαπέ στη Ντόχα 

Η Mundo Deportivo συμπληρώνει ότι η δικηγόρος του Ντελφίν Φερχέιντεν και η οικογένεια του Γάλλου άσου βρίσκονται στη Ντόχα για διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, αν και αναμένεται σε λίγες μέρες να συναντηθούν και με τους διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης. «Ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να περιμένει μέχρι το τέλος της σεζόν για να ανακοινώσει αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την παριζιάνικη ομάδα ή αν τελικά φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης όπως θα ήθελε». Σύμφωνα με το RMC, η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει για αυτή τη συνάντηση μεταξύ της Παρί και της οικογένειας Εμπαπέ, στην οποία θα συζητήσουν κυρίως για τα δικαιώματα της «εικόνας» του παίκτη. Η Ρεάλ κρατά συνήθως το 50% των δικαιωμάτων εικόνας κάθε ποδοσφαιριστή και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των μερών. 

«Ο Εμπαπέ θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο των εμπορικών σημάτων με τα οποία συνδέεται γιατί τον ενδιαφέρει και τον απασχολεί η εικόνα που περνάει προς τα έξω. Ο Γάλλος επίσης θέλει να κρατήσει ένα μεγάλο μέρος της πίτας από αυτό το εισόδημα». Μάλιστα, πρόσφατα είχε αρνηθεί να παραβρεθεί σε εκδήλωση χορηγού των «Τρικολόρ», επειδή δεν ήθελε να συνδεθεί το όνομά του με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News