ΜΑΡΣΕΛΟ: Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης κάνει διακοπές στη Ρώμη και οι Ιταλοί... όνειρα!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μαρσέλο κάνει διακοπές στη Ρώμη και οι οπαδοί της Ρόμα ονειρεύονται μεταγραφή του στη Serie A!

Σε ρόλο… τουρίστα ο Μαρσέλο κάνει βόλτες στους δρόμους της Ρώμης, αφού βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα για διακοπές. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μοιράζεται μέσω των Social Media την εμπειρία του, με τη σύζυγό του, Kλαρίς, στο πλευρό του. Την ίδια ώρα, οι οπαδοί των «τζιαλορόσι»… ψάχνονται και συνδέουν την επίσκεψή του με μία επικείμενη μεταγραφή στην ομάδα τους, καθώς το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της «Βασίλισσας» εκπνέει το καλοκαίρι. Το ίδιο συμβαίνει και με φίλους άλλων ομάδων της Serie A. 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από το ρεπορτάζ, αλλά ούτε και αποκλείεται κιόλας. Ο 33χρονος αμυντικός έχει συνεργαστεί με τον τεχνικό της Ρόμα Ζοσέ Μουρίνιο κατά την κοινή τους θητεία στους «μερένγκες». Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος είχε δηλώσει παλαιότερα, όταν ο «Special One» είχε αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το όνομά του… έπαιζε για τη Ρεάλ:

«Η απόλυσή του είναι κρίμα διότι είναι τεράστιος προπονητής και το να μην έχει ομάδα δεν είναι ωραίο. Δεν είμαι εγώ που θα πω αν πρέπει να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πραγματικά εκτιμώ όλα όσα έχει κάνει για μένα και το κλαμπ». 

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, με την κατάκτηση του Super Copa Ισπανίας, ισοφάρισε το ρεκόρ του Πάκο Χέντο με 23 τίτλους, μόλις δύο ημέρες πριν ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης «φύγει» από τη ζωή. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News