ΕΛΤΣΕ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-2: Ο φευγάτος Αζάρ της έδωσε την πρόκριση στο 115΄ της παράτασης

ΕΛΤΣΕ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-2: Με τον Έντεν Αζάρ να σκοράρει στο 115ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Έλτσε στην παράταση (1-2) και προκρίθηκε στους «8» του Copa Del Rey.

Με τον Έντεν Αζάρ να σκοράρει στο 115ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Έλτσε στην παράταση (1-2) και προκρίθηκε στους «8» του Copa Del Rey.

Στον πρώτο ημιτελικό του Copa Del Rey, η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε πολύ σκούρα κόντρα στην Έλτσε, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση σε έναν… δραματικό αγώνα, ο οποίος κρίθηκε στην παράταση.

Δοκάρι ο Καρίγιο, σε ένα ημίχρονο… σούπα

Σε ένα πρώτο ημίχρονο αρκετά νωχελικό, η Έλτσε είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία, όταν μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χοσάν προωθήθηκε και εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Μαρσέλο να απομακρύνει την μπάλα από την άμυνα της ομάδας του, γύρισε την μπάλα στον Καρίγιο, με τον Λουνίν να είναι εκτός θέσης.

Ωστόσο, ο επιθετικός της Έλτσε δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ουκρανού κίπερ και έτσι έμεινε το 0-0. Μάλιστα, ο Αργεντινός επιθετικός της Έλτσε είχε ακόμα δύο κεφαλιές, αλλά σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Δέιτε την τρομερή ευκαιρία του Καρίγιο:

Η Ρεάλ Μαδρίτης, βέβαια, ανέβασε κάπως την απόδοσή της, χωρίς να σημειώσει κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ. Το σουτ του Καμαβινγκά σταμάτησε πάνω στον Βέρνερ, ενώ στο 42ο λεπτό ο Μαρσέλο έκανε εξαιρετική κίνηση με ντρίπλα-ποδιά στον αμυντικό της Έλτσε, γύρισε την μπάλα στον Ροντρίγκο, αλλά εκείνος δεν έπιασε καλά το σουτ και έτσι η μπάλα πέρασε εκτός γηπέδου και έτσι το πρώτο μισό του αγώνα ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Η ενέργεια του Μαρσέλο:

Βελτιώθηκε η Ρεάλ, κράτησε η Έλτσε

Στο δεύτερο μισό τυο αγώνα η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη στα πρώτα λεπτά και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Βέρνερ.

Ωστόσο, οι προσπάθειες των παικτών του Κάρλο Αντσελότι είτε σταμάτησαν στον εξαιρετικό κίπερ της Έλτσε. Βέβαια, η «Βασίλισσα» ήταν αρκετά φλύαρη στις εκδηλώσεις των επιθέσεών της και δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της πρόκρισης.

Το σκορ παρέμεινε στο 0-0, χωρίς μία από τις δύο ομάδες να… εντυπωσιάσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

‘Ο,τι δεν κατάφερε με 11 παίκτες το έκανε με 10…

Μπαίνοντας όλο και πιο… βαθιά στον αγώνα η κούραση ήταν έκδηλη στους παίκτες αμφότερων των ομάδων, ενώ σαν να μην έφτανε η κακή εικόνα της Ρεάλ, ο Κάρλο Αντσελότι είδε και τον Μαρσέλο να αποβάλλεται από τον αγώνα με κόκκινη κάρτα στο 102′ του αγώνα.

Από το φάουλ που έκανε ο Μαρσέλο, η Έλτσε κατάφερε να βρει το πολύτιμο γκολ, που έψαχνε από την αρχή του αγώνα. Ο Βερντού ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στο τοίχος της Ρεάλ, να επιστρέφει στα πόδια του αμυντικού της Έλτσε. Εκείνος με ένα δυνατό σουτ και την μπάλα να κοντράρει στον Θεμπάγιος, έκανε το 1-0 και Έλτσε βρέθηκε 15 λεπτά μακριά από μία συγκλονιστική πρόκριση.

Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, όταν ο Ίσκο στο 108ο λεπτό του αγώνα με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βέρνερ.

Μάλιστα, ο… κατήφορος της Έλτσε δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Έντεν Αζάρ -ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο ξεκίνημα της παράτασης, κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης στο 115.

Λίγο πριν από τις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Φιντέλ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Λούνιν, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ουκρανού γκολκίπερ, αλλά ο διαιτητής του αγώνα καταλόγισε φάουλ του Βερντού στον Λούκας Βάθκεθ, ενώ στις καθυστερήσεις της παράτασης, ο Μίγια δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε με κόκκινη από τον αγώνα.

Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο… φευγάτος Αζάρ χάρισε τη νίκη-πρόκριση στην «Βασίλισσα» στους «8» του Copa Del Rey.

Έλτσε (Ροντρίγκεζ): Βέρνερ, Παλάσιος, Ντόναλντ (87′ Βερντού), Γκονζάλεζ, Μοχίκα, Χοσάν (66’ Μορέντε), Γκούτι, Γκουμπάου, Φιντέλ, Καρίγιο (95′ Φριάζα), Πέρεζ (79’ Μίγια) 

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Λουνίν, Μαρσέλο, Αλάμπα, Φερνάντεζ, Βάσκεθ, Κρόος (91’ Θεμπάγιος) Καμαβινγκά (72′ Κασεμίρο), Βαλβέρδε (72′ Μόντριτς), Ροντρίγκο (91’ Αζάρ), Βινίσιους, Γιόβιτς (79’ Ίσκο)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News