Παρί Σεν Ζερμέν: Τερματοφύλακας-ρομπότ... ντρόπιασε τον Μέσι και ο... Ζιντάν δίπλα έλεγε «Μη μιλάς»

Παρί Σεν Ζερμέν: Τερματοφύλακας-ρομπότ… ντρόπιασε τον Μέσι και ο… Ζιντάν δίπλα έλεγε «Μη μιλάς» | Παρασκήνιο

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει διανύσει και την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του φέτος, αλλά να αποκρούει ένα ρομπότ πέναλτι από τον Αργεντινό σταρ, πάει πολύ. Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν στο Κατάρ, με το πρωτάθλημα της Ligue 1 να οδεύει προς το φινάλε και ο Μέσι έζησε μία σχετικά… πρωτόγνωρη εμπειρία, αφού οι φορές που έχει αστοχήσει από τα 11 βήματα, μετριούνται στα δάκτυλα. 

Η αξία του και το γεγονός ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο φυσικά δεν αμφισβητείται, αλλά το βίντεο με το ρομπότ να… μπλοκάρει το σουτ του σταρ της γαλλικής ομάδας, έγινε viral! Ο Μέσι επιχείρησε να στείλει τη μπάλα δεξιά στο «γάμα», αλλά τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα – ρομπότ, δεν το επέτρεψαν, με τον ίδιο πάντως να χαμογελάει μετά την εκτέλεση. Την ίδια ώρα, οι παρευρισκόμενοι κατέγραφαν το στιγμιότυπο, που διαδόθηκε σε λίγα λεπτά σε όλο τον κόσμο. Ίσως βέβαια να έπαιξε ρόλο και η αύρα του Ζινεντίν Ζιντάν, αφού ακριβώς δίπλα του ήταν ένας άνδρας που φορούσε μια μπλούζα με τη μορφή του θρυλικού Γάλλου ποδοσφαιριστή. 

Δείτε το βίντεο με τη «φάση»: 

 Οι ποδοσφαιριστές της Παρί, επισκέφτηκαν το Ολυμπιακό και Αθλητικό Μουσείο της Ντόχα και επιδόθηκαν σε διάφορες δραστηριότητες. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News