Παρί Σεν Ζερμέν: Ο μεθυσμένος Νεϊμάρ, ο φίλος του Εμπαπέ, ο άλαλος Κελαϊφί - Μια ομάδα άνω κάτω

Παρί Σεν Ζερμέν: Χωρισμένη σε δύο «στρατόπεδα» , ο μεθυσμένος Νεϊμάρ και η τιμωρία του Χακίμι

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» παρά το προβάδισμα του πρώτου αγώνα στο Παρίσι αλλά και στη ρεβάνς, υπέστη ακόμα μία ταπεινωτική ήττα την Κυριακή από τη Μονακό. 

Σύμφωνα με το RMC Sport, εντός της γαλλικής ομάδας έχουν αναπτυχθεί δύο «στρατόπεδα». Το ένα περιλαμβάνει τους αστέρες της Νότιας Αμερικής και το άλλο αυτούς που… μιλούν γαλλικά. Πηγές από το περιβάλλον κοντά στην Παρί, επιβεβαίωσαν στο γαλλικό Μέσο ότι η ένταση είναι ακόμα πιο αισθητή μετά το βράδυ της Κυριακής και την ήττα με 3-0 στο «Λουί Ντε».

Με βάση το εν λόγω ρεπορτάζ, κανένας παίκτης δεν ενδιαφέρθηκε να αναλυθεί η βαριά ήττα από την ομάδα του Πριγκιπάτου, ενώ τόσο στα αποδυτήρια όσο και στο ταξίδι της επιστροφής στη γαλλική πρωτεύουσα, επικρατούσε.. εκκωφαντική σιωπή. Την ίδια ώρα, αναφέρεται ότι είναι ενδεικτική του κλίματος στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο η διαφορά στις αντιδράσεις των παικτών σε δύο φάσεις του κυριακάτικου αγώνα: οι έντονες διαμαρτυρίες σε ένα φάουλ που έγινε στον Νεϊμάρ, με τους συμπαίκτες του να περικυκλώνουν το διαιτητή της αναμέτρησης διαμαρτυρόμενοι, σε αντίθεση με αντίστοιχη φάση με πρωταγωνιστή τον Αχράφ Χακίμι. Η αδιαφορία τους στην περίπτωσή του συνδέεται με τη φιλία του με τον φευγάτο Κιλιάν Εμπαπέ. 

Tην ίδια ώρα, ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Ριόλο ανέφερε: «Ο Νεϊμάρ σχεδόν δεν προπονείται πια, φτάνει σε μια θλιβερή κατάσταση, οριακά μεθυσμένος. Είναι έτσι, ο Νεϊμάρ είναι σε πνεύμα εκδίκησης απέναντι στην Παρί, υπάρχει πλήρης ρήξη με τον σύλλογο και τα αποδυτήρια. Οι οπαδοί της ομάδας δεν κάνουν τίποτα για τις ατάκες του Νεϊμάρ ή το ντοκιμαντέρ του στο Netflix. Πρέπει να υπογράψουν την επιταγή του και να τον αφήσουν να φύγει. Κάνει μεγάλη ζημιά στον σύλλογο. Αφήστε τον να φύγει, καταστρέφει την Παρί».

«Η ΠΣΖ δεν είναι πια σύλλογος. Δεν υπάρχει πια κοινό νήμα. Ο προπονητής δεν υπάρχει πια, ο πρόεδρος δεν έχει πει λέξη. Μετά από τέτοια καταστροφή θα έπρεπε να είχε σφίξει τα λουριά. Τίποτα. Ούτε Λεονάρντο ούτε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Τίποτα. Πλήρης ήττα», τόνισε. 

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο προπονητής της ομάδας, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από το γαλλικό σύλλογο των αστέρων. Kαι όπως αποκάλυψε η Equipe, στον Αργεντινό τεχνικό θα πρέπει να καταβάλει η Παρί 20 εκ. ευρώ ως αποζημίωση για την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News