Παρί Σεν Ζερμέν: Ο εκλεκτός του... Εμανουέλ Μακρόν για την τεχνική ηγεσία

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο εκλεκτός του… Εμανουέλ Μακρόν για την τεχνική ηγεσία | Παρασκήνιο

Μετά την ολοκλήρωση του… σήριαλ με την παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, τώρα διαδραματίζεται ένα νέο, αυτή τη φορά για τον μελλοντικό προπονητή του γαλλικού συλλόγου. 

Εν μέσω σεναρίων περί στενού μαρκαρίσματος του Ζοσέ Μουρίνιο και έλευσης του Κριστόφ Γκατιέ, ο Εμανουέλ Μακρόν σε συνέντευξη που παραχώρησε στο RMC, ρωτήθηκε σχετικά με την περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν. 

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, ανέφερε: «Όχι, δεν έχω μιλήσει με τον Ζιντάν. Αλλά τρέφω μεγάλο θαυμασμό για αυτόν, τόσο ως παίκτη, όσο και ως  προπονητή. Κέρδισε τρία Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που πραγματικά θέλουμε για τους συλλόγους μας. Θέλω να επιστρέψει για να αναβάσει επίπεδο τη Γαλλία». 

Αναφορικά με το ρόλο του στην παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι, παραδέχτηκε: «Μίλησα μαζί του για να τον συμβουλέψω να μείνει, ο ρόλος μου είναι να υπερασπίζομαι το καλύτερο για τη χώρα». 

 

 

Ακόμα, ο Εμανουέλ Μακρόν τόνισε σε ό,τι αφορά τον Ζιζού: «Ελπίζω, για το καλό του γαλλικού πρωταθλήματος και της Γαλλίας, να επιστρέψει και να προπονήσει έναν μεγάλο γαλλικό σύλλογο, θα ήταν υπέροχο. Ο ρόλος μου είναι να πω ότι η Γαλλία είναι ένα μεγάλο έθνος για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ότι υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι που αγαπούν αυτό το άθλημα. Είναι σημαντικό για εμάς να μπορούν να επιστρέψουν οι καλύτεροι παίκτες από το παρελθόν, οι οποίοι κατά καιρούς έχουν λάμψει διεθνώς».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News