ΝΕΪΜΑΡ: Η μητέρα του θύμα βίας από τον 25χρονο bisexual ποδοσφαιριστή σύντροφό της

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η μητέρα του Νεϊμάρ, Νάντια Γκονσάλβες, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της, όπου συζούσε με τον νεαρό σύντροφό της Τιάγκο Ράμος, μετά από έναν τρομερό καυγά ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η μητέρα του Νεϊμάρ, Ναντίν Γκονσάλβες, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της, όπου συζούσε με τον νεαρό σύντροφό της Τιάγκο Ράμος, μετά από έναν τρομερό καυγά ανάμεσά τους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι αλλά φαίνεται πως η οργή του 25χρονου ποδοσφαιριστή της SP Villafranca de los Barros (πρώτη κατηγορία στην Extremadura), ξεπέρασε κάθε όριο.

«Οι γείτονες άκουσαν κραυγές, κατάρες, τον θόρυβο από μπουκάλια που έπεφταν στο έδαφος και τη φωνή μιας γυναίκας που κλαίει», αναφέρει ο δημοσιογράφος Gabriel Perline στο gente.ig.

 

Η μητέρα του Νεϊμάρ, φοβισμένη, έφυγε από το διαμέρισμα που μοιραζόταν με τον φίλο της στο Ρίο ντε Τζανέιρο και ζήτησε από τους άνδρες της ασφάλειας να μην του επιτρέψουν να μπει στο κτίριο.  Η Ναντίν Γκονσάλβες ταξίδεψε στο Σάντος και ο Τιάγκο Ράμος, στον οποίο δεν επετράπη να μπει ξανά στο διαμέρισμα, κατέφυγε στο σπίτι κάποιων φίλων.

Τον Ιούνιο του 2020, ο Τιάγκο Ράμος είχε ξανακάνει το ίδιο, σε μια έκρηξη οργής. Τότε μάλιστα υπέστη ένα κόψιμο για το οποίο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.  Τον Δεκέμβριο του 2020, εμφανίστηκε αιμόφυρτος στα κοινωνικά του δίκτυα και είπε ότι τον μαχαίωσαν σε ένα μπαρ στο Κανκούν (Μεξικό).

Η μητέρα του Νεϊμάρ είχε εγκαταλείψει τον νεαρό φίλο της αφού έμαθε για τις ομοφυλοφιλικές του σχέσεις, το 2020, μόλις 13 ημέρες αφότου ανακοίνωσε τη ρομαντική της σχέση με τον 29 χρόνια μικρότερό της νεαρό.  Αφορμή φαίνεται ότι ήταν η πληροφορία ότι ο Τιάγκο, είχε σχέσεις με αρκετούς άντρες πριν αρχίσει να βγαίνει μαζί της. Ωστόσο, ο χωρισμός τους δεν ήταν οριστικός. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News