Κιλιάν Εμπαπέ: Άκουσε την καρδιά του και έκανε τη μεγάλη ανατροπή, επίσημα μένει στην Παρί

Ένα από τα πιο επεισοδιακά μεταγραφικά σήριαλ της δεκαετίας, έλαβε τέλος, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να παραμένει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να γυρίζει την πλάτη στις αστρονομικές προτάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Αν και τους τελευταίους μήνες θεωρείτο δεδομένο ότι ο Γάλλος άσος θα φορέσει τη φανέλα της «Βασίλισσας» το καλοκαίρι, τελικά οι… άνευ όρων παραχωρήσεις των Παριζιάνων, τον κράτησαν και υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025. 

Η Παρί μάλιστα έσπευσε να το ανακοινώσει πριν τη σέντρα του σημερινού τελευταίου αγώνα στο «Parc des Princes», κόντρα στην Μετς. Έτσι δικαιώθηκε το έγκριτο RMC, που είχε κάνει αναφορά σε αυτό το σενάριο ως το επικρατέστερο σε ό,τι αφορά την απόφαση του Εμπαπέ για το μέλλον. 

«Ήθελα να ανακοινώσω ότι επέλεξα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου με την Παρί Σεν Ζερμέν και φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι πεπεισμένος ότι εδώ μπορώ να συνεχίσω να εξελίσσομαι σε έναν σύλλογο που δίνει στον εαυτό του όλα τα μέσα για να αποδώσει στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω να εξελίσσομαι στη Γαλλία, τη χώρα όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα και άκμασα», δήλωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ. 

Από την πλευρά του ο Αλ Νασέρ Κελαϊφί τόνισε: «Η επέκταση του συμβολαίου του Κιλιάν σηματοδοτεί μια εξαιρετική στιγμή στην ιστορία του συλλόγου μας και είναι σπουδαία νέα για όλους τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο.  Από τότε που ο Κιλιάν μπήκε στην οικογένειά μας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει καταφέρει θαύματα σε όλα τα επίπεδα. Με την επέκταση με την Παρί Σεν Ζερμέν, γίνεται ο ακρογωνιαίος λίθος του έργου του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια, εντός και εκτός γηπέδου». 

«Πάντα έλεγα ότι η Παρί είναι το σπίτι μου. Θέλω να κερδίσουμε τίτλους μαζί και να διασκεδάζουμε όπως πάντα. Σας ευχαριστώ», ανέφερε στο βίντεο, με το οποίο έσκασε η «βόμβα» από τον παριζιάνικο σύλλογο. 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News