Παναθηναϊκός: Υπογράφτηκαν οι συμβάσεις για τη Διπλή Ανάπλαση!

Παναθηναϊκός: Υπογράφτηκαν οι συμβάσεις για τη Διπλή Ανάπλαση από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη

Παρά τις αρνητικές δικαστικές εξελίξεις, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δήμος Αθηναίων και ΑΕΠ Ελαιώνα υπέγραψαν την τετραμερή σύμβαση για τη Διπλή Ανάπλαση!

Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό, οι ευχάριστες ειδήσεις συνεχίζονται για τους φίλους του Τριφυλλιού.

Σήμερα (22/5) Κυριακή, υπογράφτηκε η τετραμερής σύμβαση για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης. Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δήμος Αθηναίων και ΑΕΠ Ελαιώνα σύναψαν επισημοποίησαν τη συμφωνία τους για τη μεγαλύτερη αστική παρέμβαση στην πρωτεύουσα.

Παρότι η διαδικασία φάνηκε να μπλοκάρεται λόγω της αγωγής που κατέθεσαν 59 μέλη του ΑΟ και την αναβολή της έγκρισης των αποτελεσμάτων της ΓΣ της 30ης Μαρτίου, εντούτοις οι εμπλεκόμενοι στο πρότζεκτ βρήκαν λύση και θα αποφύγουν τις καθυστερήσεις.

Πλέον, το επόμενο στάδιο στο έργο είναι η δρομολόγηση της δημοπράτησης για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου, καθώς και η τυπική έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί η Διπλή Ανάπλαση πρέπει να προλάβει τα σφιχτά χρονοδιαγράμματα που προβλέπουν οι κοινοτικοί πόροι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News