Παναθηναϊκός: Το ξεκάθαρο μήνυμα Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς για μεταγραφές... πρωταθλητισμού!

Παναθηναϊκός: Το ξεκάθαρο μήνυμα Αλαφούζου σε Γιοβάνοβιτς για μεταγραφές… πρωταθλητισμού! | Super League

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα διαθέσει τους απαιτούμενους πόρους στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να ενισχύσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήρθε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, μετά την επιστροφή στην Ευρώπη. Οι οπαδοί και οι παίκτες ακόμα πανηγυρίζουν τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον τελικό, όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη προχωρήσει…

Γιατί η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα πιο απαιτητική, αφού πια έχουν καλλιεργηθεί προσδοκίες και η ομάδα πρέπει να ανταποκριθεί. Ο Γιοβάνοβιτς το γνωρίζει καλά και σε συνεργασία με τα στελέχη της ΠΑΕ, υλοποιεί τον σχεδιασμό του για την επάνδρωση του ρόστερ.

Σε πρώτο πλάνο έχουν τεθεί οι επαφές για τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει προγραμματίσει επικοινωνίες με τους μάνατζερ των Χουάνκαρ και Βιγιαφάνιες, ενώ μία επαφή θα πραγματοποιηθεί  με τον εκπρόσωπο του Χατζηγιοβάνη, παρότι οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι ο νεαρός εξτρέμ θα φύγει για το εξωτερικό.

Η οδηγία Αλαφούζου για τον Γιοβάνοβιτς

Πάντως, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι οι μεταγραφές. Αν και οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές από πέρυσι, διότι το τμήμα σκάουτινγκ έχει προεργασία ενός έτους, ο Γιοβάνοβιτς ξέρει το ρόστερ του και έχει παρακολουθήσει παίκτες στη διάρκεια των προηγούμενων μηνών. Συνεπώς, η αναζήτηση δεν αρχίζει από το μηδέν.

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα είναι το οικονομικό. Ο Γιάννης Αλαφούζος ενθουσιάστηκε με την πρόοδο της ομάδας και έχει την πρόθεση να την ενισχύσει, για να διεκδικήσει υψηλότερους στόχους. Και έχει δώσει εντολή να ικανοποιηθεί κάθε επιθυμία του Γιοβάνοβιτς, με την απόκτηση ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά.

Βέβαια, ο Αλαφούζος έχει τη «δικλείδα» ασφαλείας πως ο Σέρβος ξοδεύει τα χρήματα του εργοδότη του με φειδώ και με μεγάλη σκέψη. Για αυτό και τον… προικίζει. Τα 2 εκατομμύρια που προορίζονταν για τον Ιανουάριο δεν ξοδεύτηκαν, ενώ θα προστεθεί και άλλο ποσό σε αυτά. Άρα, ο Σέρβος θα βγει στην αγορά με γεμάτο πορτοφόλι και μεγαλύτερη άνεση για να επιλέξει ότι χρειάζεται. Με το ελεύθερο… από τον Αλαφούζο, να πάρει ακριβώς αυτό που θέλει.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News