Παναθηναϊκός: Το σοκ του Χουάνκαρ και η... Μεγάλη Δευτέρα

Παναθηναϊκός: Το σοκ του Χουάνκαρ και η… Μεγάλη Δευτέρα για τη συμμετοχή του με Λαμία και Άρη

Ο Χουάνκαρ δεν πίστευε ότι κινδυνεύει να χάσει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Άρη και τη Λαμία. Καταθέτει έφεση η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ.

Μέχρι τη Δευτέρα θα χρειαστεί να περιμένει ο Χουάνκαρ, προκειμένου να μάθει εάν θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ήταν έντονα εκνευρισμένος την Τετάρτη, αφού δεν πίστευε την έκταση της τιμωρίας του με τις τρεις αγωνιστικές.

Ο Ούγγρος ρέφερι, Ίστβαν Βαντ, έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε βίαιη διαγωγή στην αποβολή του και ο Αθλητικός Δικαστής της Superleague το ερμήνευσε ως  εσκεμμένο χτύπημα εκτός φάσεις και τον τιμώρησε ανάλογα.

Την ερμηνεία θα επιχειρήσει να αποδομήσει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ, η οποία θα εφεσιβάλει την απόφαση στην Επιτροπή Εφέσεων. Το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας θα συνεδριάσει τη Δευτέρα και πιθανότατα, θα εκδώσει απόφαση ανήμερα.

Στο Τριφύλλι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η Εφέσεων, με τριμελή σύνθεση, θα ακούσει τα επιχειρήματα τους και θα διορθώσει την πρωτοβάθμια ετυμηγορία.

Ο Χουάνκαρ δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, αλλά αν δεν ανατραπεί η ποινή, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε με τη Λαμία στο Κύπελλο και τον Άρη στα Play Offs.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ήταν έξαλλος στους Ζωσιμάδες, επειδή με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε, άφησε τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα. Στο ενδεχόμενο να μην πάρει μέρος και σε άλλα δύο ματς, ο 32χρονος παίκτης θυμώνει ακόμα περισσότερο με τον Ούγγρο ρέφερι Βαντ και με τον Αθλητικό Δικαστή της Λίγκας…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News