Παναθηναϊκός: Το... σαφάρι του Βιγιαφάνιες δεν έχει αποδώσει

Παναθηναϊκός: Το… σαφάρι του Βιγιαφάνιες για μεγάλο συμβόλαιο δεν έχει αποδώσει

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ψάχνει ένα μεγάλο συμβόλαιο σε εξωτικούς προορισμούς, όμως για την ώρα ή έρευνα απέβη άκαρπη.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες κυκλοφορεί ουσιαστικά ελεύθερος στην αγορά. Μετά τις 30 Ιουνίου του 2022, ο Αργεντινός μέσος θα είναι και τυπικά, αφού λήγει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Σε αντίθεση με τον Χουάνκαρ, ο οποίος συμφώνησε να ανανεώσει, η διοίκηση δεν έχει αρχίσει ουσιαστικό διάλογο με τον Βιγιαφάνιες για ανανέωση. Μία διερευνητική επαφή μεταξύ της ΠΑΕ και του ποδοσφαιριστή πραγματοποιήθηκε, στην οποία διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό.

Έκτοτε, τηρείται σιγή ασυρμάτου ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στον Βιγιαφάνιες. Με τον «Βίγια» να ψάχνεται στο εξωτερικό για να βρει τα λεφτά που θέλει.

Ο 31χρονος μέσος αμειβόταν με 700.000 ευρώ ετησίως και επιθυμεί να εξαργυρώσει τη φετινή παραγωγική σεζόν του με μία αντίστοιχη αμοιβή. Η αλήθεια είναι πως το… σαφάρι του μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει αποτελέσματα.

Η Ρωσία που ήταν μία προφανής και επικερδής επιλογή πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία, πλέον δεν υφίσταται. Η Μέση Ανατολή θα ήταν μία λύση για τον Βιγιαφάνιες, ενώ για την ώρα δεν υπάρχει κάτι από τις ΗΠΑ ή το Μεξικό, όπου ο ποδοσφαιριστής διατηρεί καλή φήμη.

Υπάρχει πιθανότητα να παραμείνει ο Βιγιαφάνιες στο «Γεώργιος Καλαφάτης»; Ναι, εφόσον αποδεχτεί τη μεγάλη μείωση στις αποδοχές του. Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τον «Βίγια» ως βασικό στο πλάνο του, αλλά ως ενεργό πολύτιμο μέλος του ροτέισον.

Συνεπώς, ο Βιγιαφάνιες δεν έδειχνε έτοιμος να δεχτεί τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν. Για την ώρα, αφού όσο περνούν οι μέρες και δεν έρχεται η πολυπόθητη πρόταση, ο 31χρονος παίκτης θα έχει δεύτερες σκέψεις για την Αθήνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News