Παναθηναϊκός: Τι θα ισχύσει την Κυριακή με τους οργανωμένους μετά την απαγόρευση Αυγενάκη

Ο νόμος Αυγενάκη δεν θα προλάβει να τεθεί σε ισχύ μέχρι την Κυριακή και το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων θα διεξαχθεί με γεμάτες τις θύρες 13-14.

Με τις Θύρες 13 και 14 σε πλήρη λειτουργία, θα διεξαχθεί το κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Για τους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ δεν έχει αλλάξει κάτι, παρά την απαγόρευση που γνωστοποίησε σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο λόγος είναι απλός: ένας νόμος ισχύει δέκα μέρες μετά τη δημοσίευση του στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως. Ο νόμος του Αυγενάκη δημοσιοποιήθηκε σήμερα (14/4), οπότε θα έχει ισχύει μετά από ένα δεκαήμερο.

Το δεκαήμερο δεν θα έχει παρέλθει την Κυριακή, όταν ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Συνεπώς, η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με το υφιστάμενο πλαίσιο.

Αντίστοιχα, στο «πέταλο» των 13-14, τα εισιτήρια είχαν ήδη πουληθεί για το ματς με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το κομμάτι του γηπέδου υπάρχει ήδη sold out, μαζί με τα διαρκείας.

Επιπλέον, ο ίδιος ο νόμος Αυγενάκη αφήνει ένα παράθυρο ανοιχτό… Δίνει προθεσμία πέντε ημερών στις ομάδες να δηλώσουν τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που διαθέτουν στις θύρες των οργανωμένων και το πενθήμερο θα παρέλθει μετά το ντέρμπι.

Επιπλέον, το δεκαήμερο για την ισχύ του νόμου, καλύπτει και τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Λαμία, την Τετάρτη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Άρα και εκεί θα εκδοθούν εισιτήρια κανονικά.

Οπότε, οι όποιες αντιδράσεις θα εκδηλωθούν στις επόμενες ημέρες και ότι υπάρξει, θα το ανακοινώσει επίσημα η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News