Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει εκφράσει τεράστιο ενδιαφέρον για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου.

Φρενίτιδα επικρατεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Από τη μία η διεκδίκηση ενός τίτλου μετά από οχτώ χρόνια, από την άλλη η καλή πορεία της ομάδας στα Play Offs και το διπλό στο «Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό, εκτόξευσαν το ενδιαφέρον των οπαδών.

Η ΠΑΕ παρέλαβε σήμερα τα 21.478 εισιτήρια από την ΕΠΟ και η διάθεση τους στον κόσμο θα γίνει τμηματικά. Σήμερα (13/5) στις 14:00, θα αρχίσει η προπώληση αποκλειστικά για τους κατόχους των διαρκείας του Παναθηναϊκού.

Από τη Δευτέρα 16 Μαΐου, η προπώληση θα ανοίξει για όλους τους φίλους του Τριφυλλιού, μέσω Διαδικτύου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με νέα ανακοίνωση από την ΠΑΕ.

Είναι προφανές ότι η διοίκηση επιβραβεύει τους οπαδούς που στήριξαν με την αγορά των διαρκείας σε μία τόσο δύσκολη σεζόν, με τους περιορισμούς για τον Covid-19 και την δύσκολη εκκίνηση της ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15 και 20 ευρώ ενώ στα επίσημα θα υπάρχουν και με 50 ευρώ. Οι οπαδοί του τριφυλλιού θα τοποθετηθούν στις θύρες 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Α, 32, 33, 34 και 35. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της, σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στις 8μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης», τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στις 2 μ.μ.

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET.

Από την Παρασκευή 13/5/22 έως τη Δευτέρα 16/5/22 στις 3 μ.μ. δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι καρτών διαρκείας. Οι κάτοχοι διαρκείας χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ τους, μπορούν να αγοράσουν ένα (1) εισιτήριο της επιλογής τους.

Από τη Δευτέρα 16/5/22 στις 3 μ.μ. η πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμη για όλους, φυσικά για τα διαθέσιμα εισιτήρια. Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί έως και πέντε (5) εισιτήρια στο λογαριασμό του.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας που προμηθεύτηκαν το διαρκείας τους είτε από τα εκδοτήρια είτε μέσω του site της Ticket Master, θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό μέσω του site μας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

4   15€

5   15€

6   20€

7   20€».

 
 
 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News