Παναθηναϊκός: Θέλει να πάρει το αβαντάζ στις ισοβαθμίες

Ο Παναθηναϊκός υπερέχει του Άρη σε ενδεχόμενη ισοβαθμία και ψάχνει το ίδιο πλεονέκτημα απέναντι στην ΑΕΚ.

Σε ένα μίνι-πρωτάθλημα μικρής διάρκειας όπως είναι τα Play Offs, οι ισοβαθμίες ενδέχεται να αποδειχτούν καθοριστικές. Και ο Παναθηναϊκός, στη μάχη που δίνει για την επιστροφή στην Ευρώπη, θέλει να αποκτήσει κάθε αβαντάζ έναντι των ανταγωνιστών του: της ΑΕΚ και του Άρη.

Ήδη, ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα, εφόσον ισοβαθμήσει με τον Άρη. Επειδή τον νίκησε 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ απέσπασε ισοπαλία 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον πρώτο γύρο.

Τώρα, το Τριφύλλι έχει τη δυνατότητα να υπερτερήσει και της Ένωσης, εφόσον επικρατήσει το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Γιατί το ματς στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει επισημάνει αυτή τη λεπτομέρεια στους παίκτες του. Σε ενδεχόμενο διπλό, ο Παναθηναϊκός θα αυξήσει τη διαφορά του από την ΑΕΚ στους πέντε βαθμούς. Εάν υπερέχει και στην ισοβαθμία, ουσιαστικά θα πρόκειται για +6…

Πλεονεκτώντας απέναντι σε Άρη και ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει ένα καθοριστικό βήμα για να πάρει μέρος στα προκριματικά του Europa Conference League και δύσκολα θα αντιστραφεί αυτό στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News