Παναθηναϊκός: Σενάριο από τη Βραζιλία με τον Βιτίνιο

Παναθηναϊκός: Σενάριο από τη Βραζιλία με τον επιθετικό της Ντιναμό Κιέβου Βιτίνιο

Ο Παναθηναϊκός συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που φέρονται να ασχολούνται με τον 22χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό της Ντιναμό Κιέβου, Βιτίνιο.

Οι πιθανότητες για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός σε μεταγραφή είναι μικρές. Όμως, οι φήμες εντείνονται γύρω από τους παίκτες που αγωνίζονται σε Ρωσία και Ουκρανία και έχουν το έκτακτο «παράθυρο» της FIFA για να παίξουν αλλού.

Σύμφωνα με σημερινό (24/3) δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδα «Globo Esporte», ο Παναθηναϊκός συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που ασχολούνται με τον 22χρονο Βραζιλιάνο στράικερ της Ντινάμο Κιέβου, Βιτίνιο.

Ο ανταγωνισμός για τον Βιτίνιο είναι μεγάλος και προέρχεται από διάφορες ηπείρους. Οι Παλμέιρας, Μπραγκαντίνο, Ιντερνασιονάλ και Μποταφόγκο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον από την πατρίδα του 22χρονου στράικερ.

Επίσης, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως για τον ποδοσφαιριστή υπάρχουν κρούσεις από την Ιαπωνία και την Κίνα.

Ο Βιτίνιο έχει συμβόλαιο με τη Ντινάμο Κιέβου μέχρι τον Ιούνιο του 2026, όμως μετά την εισβολή της Ρωσίας έχει φύγει από την Ουκρανία.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη έχει στραφεί στη FIFA για να λύσει το συμβόλαιο του και περιμένει την απόφαση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, για να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Ο Βιτίνιο είναι δεξιοπόδαρος, παίζει κατά κύριο λόγο ως εξτρέμ και φέτος είχε 13 συμμετοχές με 3 γκολ.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News