Παναθηναϊκός: Πώς ο Γιοβάνοβιτς πείθει τον Μπλάνκο για το «ναι»

Παναθηναϊκός: Πως ο Γιοβάνοβιτς πείθει τον Μπλάνκο για το «ναι»

O Ντομίνγκο Μπλάνκο ετοιμάζεται να απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό, αφού έχει ακούσει όλα όσα θέλει.

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός μέσος αρέσει στον Σέρβο προπονητή, αφού έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει και πιστεύει πως μαζί με τον Γκατσίνοβιτς θα συγκροτήσουν ένα ισχυρό δίδυμο «box-to-box».

Αντίστοιχα, ο Ντομίνγκο Μπλάνκο συγκέντρωσε πληροφορίες για το Τριφύλλι από την πρώτη μέρα που έμαθε για το ενδιαφέρον. Ο 27χρονος χαφ συνομίλησε με τον παλιό συμπαίκτη του στην Ιντεπεντιέντε, Σεμπάστιαν Παλάσιος και έμαθε τα πάντα για τη ζωή στην Αθήνα και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εξαρχής ο Μπλάνκο ήταν αποφασισμένος να μετακομίσει στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο λόγος που έχει απορρίψει κάθε πρόταση από τη Λατινική Αμερική, ακόμα και τις πιο πλουσιοπάροχες προσφορές από το Μεξικό και τις ΗΠΑ.

Από το περιβάλλον του παίκτη, αναφέρουν πως ο Μπλάνκο έχει επικοινωνήσει και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με τον 60χρονο τεχνικό να περιγράφει στον 27χρονο τον αγωνιστικό ρόλο που θα έχει και πως θα τον αξιοποιήσει.

Πλέον, μετά τις συνεχόμενες συνομιλίες με τον Τούκου και την επικοινωνία με τον Γιοβάνοβιτς, ο ποδοσφαιριστής της Ιντεπεντιέντε έχει πειστεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι ο ιδανικός προορισμός του…

Πρόσωπα κοντά στον Μπλάνκο υποστηρίζουν πως το μόνο εμπόδιο είναι ο ατζέντης του. Ο οποίος επιχειρεί να αποκομίσει μεγαλύτερο κέρδος. Ωστόσο, ο Ούριελ Πέρες έχει μαλακώσει τη στάση του, μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του Φακούντο Σάντσες, ο οποίος επίσης συμπεριλαμβανόταν στο πελατολόγιο του.

Με αμιγώς ποδοσφαιρικά κριτήρια, ο Μπλάνκο είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό. Εκκρεμούν λεπτομέρειες στο οικονομικό, με τη διαπραγμάτευση να συνεχίζεται μεταξύ του μάνατζερ του παίκτη και της διοίκησης του Τριφυλλιού. Ωστόσο, οι ενδείξεις πληθαίνουν ότι το «ναι» πλησιάζει…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News