Παναθηναϊκός: Οι 28 μέρες της κρίσεως

Παναθηναϊκός: Οι στόχοι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο θα κριθούν σε 28 μέρες

Ο Παναθηναϊκός έμαθε το οριστικό πρόγραμμα του και σύντομα θα ξέρει εάν θα έχει εκπληρώσει στους στόχους του: την κατάκτηση του Κυπέλλου και την επιστροφή στην Ευρώπη.

Η οριστικοποίηση του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου από την ΕΠΟ και η διαμόρφωση του προγράμματος των Play Offs από τη Superleague, επιτρέπουν σε όλες τις ομάδες να γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους για το υπόλοιπο της σεζόν, μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει άλλα εφτά παιχνίδια, τα οποία θα αυξηθούν σε οχτώ εφόσον προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου επί της Λαμίας. Με βάση τα τωρινά δεδομένα, οι κόποι του Τριφυλλιού φέτος θα κριθούν στις επόμενες 28 μέρες.

Ο πρώτος και πιο ηχηρός στόχος θα παιχτεί σε μία εβδομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Λαμία στην τετράδα του Κυπέλλου και θέλει να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο του μετά το 2014. Τότε, για την ίδια διοργάνωση είχε επιβληθεί 4-1 του ΠΑΟΚ και είχε κατακτήσει το τρόπαιο. Παράλληλα, η στέψη ως Κυπελλούχος, διασφαλίζει την επιστροφή στην Ευρώπη.

Ο δεύτερος είναι ο τερματισμός σε μία από τις θέσεις που δίνουν συμμετοχή στα προκριματικά του Conference League. Πάντως, με βάση τις αγωνιστικές που ακολουθούν, οι «πράσινοι» θα έχουν καλή εικόνα για την πορεία τους στις δύο επικείμενες αναμετρήσεις με Άρη και ΑΕΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

Ημιτελικός Κυπέλλου: Μεγάλη Τετάρτη 20/4, Παναθηναϊκός – Λαμία

Ημιτελικός Κυπέλλου: Τετάρτη του Πάσχα 27/4, Λαμία – Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική: Κυριακή 1/5, Παναθηναϊκός – Άρης

7η αγωνιστική: Κυριακή 8/5, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

8η αγωνιστική: Τετάρτη 11/5, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

9η αγωνιστική: Σάββατο 14/5, Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

10η αγωνιστική: Τρίτη 17/5, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News