ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Όχι στην πριβέ κλήρωση του Κυπέλλου»

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη (29/12), με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ζητά να γίνει παρουσία παραγόντων και όχι ιντερνετικά.

Για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει στις (29/12) τοποθετήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας να γίνει παρουσία των παραγόντων των ομάδων και να συμμετάσχουν στη διαδικασία αντί για τους εκπροσώπους της ΕΠΟ. 

Συγκεκριμένα ζήτησε η κλήρωση να μην πραγματοποιηθεί ιντερνετικά, αφού ούτως η άλλως πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα, άρα δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος.

«Με αφορμή την επερχόμενη κλήρωση του Κυπέλλου η θέση μας είναι – και θα εκφραστεί και επίσημα – η διεξαγωγή της να γίνει με φυσική παρουσία των παραγόντων και όχι ιντερνετικά, ενώ επί της διαδικασίας αυτή να υλοποιηθεί από τα ίδια τα πρόσωπα που θα βρεθούν εκεί και από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ. Άλλωστε τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη των ομάδων «ελέγχονται» σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις, επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος αποκλεισμού και πριβέ κλήρωσης».

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Θεόδωρος Καρυπίδης είχε κάνει μια σχετική ανάρτηση όσον αφορά τις κληρώσεις, κάνοντας λόγο για τα μπαλάκια και την ΕΠΟ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News