Παναθηναϊκός: Ο Σλιμανί είναι η «επόμενη πίστα»

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό και πλέον έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει παίκτες του επιπέδου του Αλγερινού, Ισλάμ Σλιμανί.

Η μεγάλη πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον 33χρονο Αλγερινό επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ισλάμ Σλιμανί. Ο Σλιμανί δεν υπολογίζεται από τον Ρούμπεν Αμορίμ στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και θα φύγει από τη Λισαβόνα.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σοβαρές ενστάσεις για τον χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όντως έχει προκαλέσει προβλήματα σε προπονητές στο παρελθόν. Στην παρούσα φάση, φαίνεται ότι το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Αλγερινό δεν θα προχωρήσει.

Πάντως, ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης του Σλιμανί, αυτό που έχει σημασία είναι ότι το όνομα του 33χρονου επιθετικού, πιστοποιεί ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει «φουνταριστούς» από το «πάνω ράφι».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό, ο οποίος θα έχει έφεση στο σκοράρισμα. Η διοίκηση θα ικανοποιήσει το αίτημα του Σέρβου προπονητή και θα πληρώσει ένα μεγάλο ποσό για το κλείσιμο της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Από το «φίλτρο» του Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του, περνάνε παίκτες με φήμη και με υψηλό κασέ, όπως ο Ισλάμ Σλιμανί. Πρόκειται για περιπτώσεις που τουλάχιστον στη θεωρεία, θα ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ. Ο Παναθηναϊκός για να περάσει στην «επόμενη πίστα» χρειάζεται ποδοσφαιριστές με ποιότητα και βιογραφικό και μπορεί ξανά να στραφεί σε «9άρια» όπως ο Σλιμανί.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News