Παναθηναϊκός: Ο Μπρινιόλι τα αφήνει όλα ανοιχτά

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Το ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται από τη ρευστότητα του και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι το γνωρίζει καλά. Στις αρχές του Αυγούστου του 2021, ο 30χρονος γκολκίπερ ετοιμαζόταν να παίξει στη Serie A με την Έμπολι, εκπληρώνοντας ένα όνειρο καριέρας μετά από πολυετή προσπάθεια.

Δεν υπολόγισε όμως την πρώην ομάδα του, η οποία ήθελε έναν έμπειρο τερματοφύλακα στη μεγάλη κατηγορία και έθεσε τον Μπρινιόλι στο περιθώριο. Το τέλος εκείνου του μήνα, βρήκε τον Ιταλό στην Αθήνα, σε ένα ολότελα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Εν τέλει, ο Μπρινιόλι δικαιώθηκε για την απόφαση του να μεταναστεύσει, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Καθιερώθηκε στην ενδεκάδα, κατέκτησε το Κύπελλο και θα παίξει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Όμως, εάν κάποιος έμαθε ότι δεν πρέπει να θεωρεί τίποτα δεδομένο στο ποδόσφαιρο, είναι εκείνος. Για αυτό στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercato.web», άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του.

«Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Θα παίξουμε και στο Conference League. Πιστεύω ότι θα μείνω. Αλλά ξέρεις πως είναι το ποδόσφαιρο. Πάντως, η πρόθεση μου είναι να μείνω» απάντησε ο Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος ανέσυρε στην επικαιρότητα την κρούση της Σπαλ τον προηγούμενο Ιανουάριο, με τον Μπρινιόλι να μην αρνείται ότι υπήρξαν συζητήσεις. Μάλιστα, ο Μπρινιόλι τόνισε ότι πείστηκε να μείνει στην Αθήνα: «Υπήρχε αυτή η πιθανότητα. Ευχαρίστησα την ομάδα για το ενδιαφέρον και μετά πήραν τον Αλφόνσο. Όμως, δεν δούλεψε καλά. Εγώ πείστηκα να τελειώσω τη σεζόν εδώ».

Πάντως, για να τεθεί το ζήτημα σε ρεαλιστική βάση, ο Μπρινιόλι δεν θα έφευγε από τον Παναθηναϊκό για να παίξει στη Serie B. Μόνο μία ομάδα από το Καμπιονάτο θα δελέαζε τον Ιταλό γκολκίπερ. Αλλά σε αυτή την αγορά, ο Μπρινιόλι δεν έχει δοκιμαστεί και δεν έχει φήμη…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News