ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Μπρινιόλι δεν ξέρει το παραμικρό για τη Σπαλ

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είδε το όνομα του να κυριαρχεί στα ρεπορτάζ της Serie B το Σαββατοκύριακο.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είδε το όνομα του να κυριαρχεί στα ρεπορτάζ της Serie B το Σαββατοκύριακο.

Έκπληκτος με την έκταση που έχει πάρει στην Ιταλία το ενδιαφέρον της Σπαλ για το πρόσωπο του, είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Γιατί όλα τα δημοσιεύματα το παρουσιάζουν ως μία ανοιχτή υπόθεση με αρκετές πιθανότητες να τελεσφορήσει!

Μέχρι και η κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας «Corriere Dello Sport» έγραψε ότι «ο Μπρινιόλι επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του». Μία πληροφορία που δεν ισχύει, αφού ο 30χρονος γκολκίπερ προτίμησε το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό από άλλες προτάσεις από τη Serie B.

Πάντως, για την ώρα, η ιστορία παραμένει… μονόπλευρη. Η Σπαλ ψάχνει έναν βασικό τερματοφύλακα, ο Μπρινιόλι έχει εξαιρετική φήμη στην κατηγορία και όντως, το όνομα του έχει συζητηθεί. Τίποτα περισσότερο…

Στον Παναθηναϊκό δεν έχει ληφθεί πρόταση για τον Ιταλό γκολκίπερ και να ερχόταν, δύσκολα θα την εξέταζαν εκτός και αν το ποσό είναι εξωπραγματικό. Όσο για τον Μπρινιόλι, εκείνος θέλει να διεκδικήσει τίτλους και να παίξει στην Ευρώπη. Πράγματα που δεν θα μπορέσει να κάνει στη Serie B, ελέω της φύσης του πρωταθλήματος.

Ο Μπρινιόλι τονίζει κατηγορηματικά στο περιβάλλον του ότι δεν έχει ακούσει το παραμικρό από τη Σπαλ (εκτός από τα γραφόμενα στον ιταλικό Τύπο) και στο μυαλό του βρίσκεται μόνο ο Παναθηναϊκός.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News