Παναθηναϊκός-μεταγραφές: Ο Μπλάνκο είπε «όχι» στην Ιντεπεντιέντε

Παναθηναϊκός: Ο Μπλάνκο είπε «όχι» στην Ιντεπεντιέντε στην πρόταση ανανέωσης

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Ιντεπεντιέντε και αρχής γενομένης από σήμερα, τίθεται εκτός ομάδας μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Μία πολύ σημαντική απόφαση για την καριέρα του έλαβε σήμερα ο Ντομίνγκο Μπλάνκο… Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος είναι πρώτος στόχος για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, φεύγει από την Ιντεπεντιέντε!

H διοίκηση της αργεντινικής ομάδας είχε δώσει προθεσμία στον Μπάνκο, καθώς και στους Μπεναβίδες και Ρόα, που λήγουν τα συμβόλαια τους στις 30 Ιουνίου, να απαντήσουν στις προτάσεις ανανέωσης.

Ωστόσο, κανείς από τους τρεις δεν αποδέχτηκε το τελεσίγραφο. Είτε με απ’ ευθείας άρνηση, είτε με αποφυγή της απάντησης, η διορία παρήλθε και η Ιντεπεντιέντε πέτυχε ένα… 0/3.

Πλέον, οι Μπλάνκο, Ρόα και Μπεναβίδες ενημερώθηκαν ότι αρχής γενομένης από σήμερα (με ώρες… Αργεντινής) θα προπονούνται μόνοι τους και σε άλλη μέρα από τους συμπαίκτες τους, ενώ δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς με τη Σαν Λορέντζο.

Αυτό θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του μήνα, όταν θα λήξουν και τυπικά τα συμβόλαια τους. Συνεπώς, ο Μπλάνκο που αρέσει στους «πράσινους» οριστοκοποίησε ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αλλάξει περιβάλλον.

Τα αργεντινικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο μάνατζερ του 27χρονου μέσου θα συνομιλήσει το Σαββατοκύριακο με παράγοντες της Ράσινγκ, όμως δεν αλλάζει η προτεραιότητα του Μπλάνκο να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Πρακτικά, η Μπόκα Τζούνιορς μοιάζει η μόνη ικανή ομάδα από την Αργεντινή για να προσελκύσει τον Μπλάνκο.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News