Παναθηναϊκός: Ο Μπαζόερ έρχεται Ελλάδα και ξέρει... το Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Ο Μπαζόερ έρχεται Ελλάδα και ξέρει… το Τριφύλλι

Ο Ολλανδός στόπερ της Φίτεσε, Ρίτσεντλι Μπαζόερ υποστήριξε πως έχει συμφωνήσει με ελληνική ομάδα και δεν αποκάλυψε ποια. Πάντως, με τον Παναθηναϊκό έχει γνωριστεί στο παρελθόν.

Σε εγρήγορση έθεσε το βράδυ της Δευτέρας, τα ρεπορτάζ Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Ολλανδός αμυντικός, Ρίτσεντλι Μπαζόερ. Γιατί ο παίκτης της Φίτεσε υποστήριξε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά όχι στον Ολυμπιακό.

Τις δηλώσεις του Μπαζόερ φιλοξένησε η ολλανδική ιστοσελίδα «gelderlander.nl», με τίτλο «Ο Μπαζόερ επιλέγει τον επόμενο σύλλογο του στην Ελλάδα».

«Σύντομα θα υπάρξει σαφήνεια στην υπόθεση μου. Πάω στην Ελλάδα, αλλά όχι στον Ολυμπιακό» εξήγησε στην ιστοσελίδα ο 26χρονος στόπερ. Ο οποίος, επιπροσθέτως, περνά τις διακοπές του σε ελληνική τοποθεσία, χωρίς να έχει διαρρεύσει το μέρος.

Η ερώτηση της ιστοσελίδας για τον Ολυμπιακό προήλθε από πληροφορίες που τον συνέδεαν με τον παίκτη. Με τον Ολλανδό αμυντικό να τις διαψεύδει και να εξαπολύει τη… βόμβα που κινητοποίησε τους άλλους τρεις του Big-3.

Πάντως, ανεξάρτητα από την κατάληξη, ο Μπαζόερ έχει εμπειρία από ελληνική ομάδα: τον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Άγιαξ και πριν πάρει μεταγραφή, τέθηκε αντίπαλος των «πράσινων».

Πότε; Σε ένα φιλικό παιχνίδι στις 10 Ιουλίου του 2015, επί ολλανδικού εδάφους. Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου προετοιμαζόταν στην Ιταλία και αντιμετώπισε τον Άγιαξ, με τον Μπαζόερ να παίζει βασικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν επαφές με κεντρικό αμυντικό και αναμένονται εξελίξεις σύντομα. Ο Μπαζόερ είχε τη σεζόν που τελείωσε43 συμμετοχές, σκόραρε δύο φορές και έδωσε τρεις ασίστ μετρώντας συνολικά 3.294 λεπτά.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News