Παναθηναϊκός: Ο Καλιτζάκης, η προαγωγή και η στελέχωση της ομάδας

Η επάνδρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού από παλαιμάχους είναι μία συζήτηση που εξελίσσεται εδώ και μήνες, αλλά δεν έχει πάρει οριστική μορφή.

Η συζήτηση για τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού από παλαιμάχους, δεν είναι καινούργια. Έχει το υπόβαθρο της από το προηγούμενο καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει πάρει τελική μορφή στο μυαλό του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου.

Το Sportday.gr είχε καταγράψει ότι ο Άγγελος Μπασινάς είναι μία υποψηφιότητα που επεξεργάζονται στα υψηλά κλιμάκια του Τριφυλλιού, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα. Οι «πράσινοι» ιθύνοντες κάνουν επαφές και έχουν διάφορες σκέψεις, τις οποίες θα δρομολογήσουν μετά το τέλος της σεζόν.

Ήδη, στο οργανόγραμμα υπάρχει ο Γιάννης Καλιτζάκης. Ο «νίντζα» έχει εργάζεται ως γενικός αρχηγός στη Β’ ομάδα και η δουλειά του αξιολογείται από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Κατά κάποιο τρόπο, τα αποτελέσματα είναι και ένα πρόκριμα για τις αποφάσεις που θα ληφθούν στη συνέχεια.

Μέχρι και η προαγωγή του Καλιτζάκη είναι πιθανή, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Αυτό που αποκλείεται είναι η ανασύσταση ενός χαρτοφυλακίου με τις αρμοδιότητες που είχε ο Νίκος Νταμπίζας ή ο Τσάβι Ρόκα. Τα στελέχη που θα επανδρώσουν τα πόστα, θα έχουν συγκεκριμένους ρόλους και θα βοηθούν τον προπονητή.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News