Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ θέλει να μείνει και το έδειξε με πράξη

Ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και το επιβεβαίωσε στον ισπανικό Τύπο.

Ο Χουάνκαρ αποτελεί έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους Ισπανούς που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Δύο μέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, το Radio Marca συνομίλησε με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και ζήτησε την άποψη του για διάφορα θέματα.

Ίσως το πιο σημαντικό και αυτό που «καίει» είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Χουάνκαρ με την ΠΑΕ, που λήγει στις 30 Ιουνίου. Ο 32χρονος αριστερός μπακ μίλησε χωρίς περιστροφές και τα άφησε όλα άνοιχτα.

«Μου λείπει πολύ η Ισπανία. Όμως είμαι χαρούμενος εδώ. Το συμβόλαιο μου λήγει στις 30 Ιουνίου. Είναι γεγονός ότι μιλάμε για την ανανέωση του, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Εγώ πάντα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέχρι το τέλος» τόνισε ο Χουάνκαρ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χουάνκαρ σχολίασε πως ο κόσμος του Τριφυλλιού έχει περάσει πολλά, λόγω της κακής πορείας της προηγούμενης πενταετίας: «Οι οπαδοί μας βλέπουν στο δρόμο και μας ζητούν να νικήσουμε. Είναι ένας κόσμος που έχει υποφέρει πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστός στην Ευρώπη και καταφέραμε να ξαναδώσουμε το όραμα στο κοινό του με την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Προκριθήκαμε και στον τελικό του Κυπέλλου».

Ο Χουάνκαρ δεν συζητάει με άλλες ομάδες!

Ο ατζέντης του Χουάνκαρ ανταλλάσει συνεχώς emails με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και διαπραγματεύονται τους όρους του νέου συμβολαίου. Παρότι δεν έχουν συμφωνήσει και θα χρειαστούν χρόνο, εντούτοις η κρίσιμη λεπτομέρεια είναι άλλη: ο παίκτης έχει ζητήσει από τον εκπρόσωπο του να μην ασχοληθεί με άλλες προτάσεις.

Αυτό καταδεικνύει ότι ο Χουάνκαρ βλέπει το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, θέλει να παραμείνει στην Αθήνα και δεν ψάχνεται. Από το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται ότι ο μάνατζερ του 32χρονου αριστερού μπακ έχει δεχτεί αρκετές ερωτήσεις για τον πελάτη του και απαντάει ότι στην παρούσα φάση, δεν είναι διαθέσιμος για συζητήσεις!

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News