Παναθηναϊκός: Ο Χουάνκαρ προηγείται του Βιγιαφάνιες στη… σειρά προτεραιότητας

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να ανανεώσει τα συμβόλαια των Χουάνκαρ και Βιγιαφάνιες, όμως για την ώρα διαπραγματεύεται με τον Ισπανό.

Από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μένουν ελεύθεροι, δύο έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό: ο Χουάνκαρ και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Για αυτούς τους δύο η εισήγηση του Γιοβάνοβιτς είναι θετική και ταυτόχρονα, επιθυμούν και οι ίδιοι να παραμείνουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ωστόσο, ο Ισπανός αριστερός μπακ και ο Αργεντινός μέσος δεν έχουν… παρόμοιο χαρτάκι προτεραιότητας. Ο Χουάνκαρ προηγείται στην ιεράρχηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, ενώ ο Βιγιαφάνιες περιμένει στο ακουστικό του.

Φυσικά, αυτό προέρχεται από τη σχεδίαση του ρόστερ από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έχει ζητήσει οπωσδήποτε την παραμονή του Χουάνκαρ, όμως έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του για το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που αντιστοιχεί στον Βιγιαφάνιες.

Για αυτό, η διοίκηση του Παναθηναϊκού διεξάγει διαπραγματεύσεις με τον Χουάνκαρ και προσπαθεί να κλείσει θετικά ή αρνητικά το ζήτημα στα επόμενα 24ωρα. Ταυτόχρονα, με τον Βιγιαφάνιες μίλησε άνθρωπος του Τριφυλλιού για να τον βολιδοσκοπήσει, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια, ούτε επεκτάθηκε σε λεπτομέρειες…

Πιθανότατα, η καθυστέρηση με τον Βιγιαφάνιες να σχετίζεται και με τις αποδοχές που απαιτεί ο ποδοσφαιριστής. Είναι προφανές ότι η ΠΑΕ δεν πρόκειται να πληρώσει ξανά 700.000 ευρώ ετησίως στον «Βίγια» ή κάτι παραπλήσιο…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News