Παναθηναϊκός: Ο Γκατσίνοβιτς περιμένει στο… ακουστικό του

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει στο μυαλό του τον Παναθηναϊκό, όμως προέχει να ακούσει τις σκέψεις του νέου προπονητή του στη Χόφενχαϊμ.

Το σημερινό δημοσίευμα του «Kicker» που αναφέρεται στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και στο μέλλον του στη Χόφενχαϊμ, αποκαλύπτει νέα δεδομένα στην υπόθεση, αλλά όχι κάτι που να αναφορά τον Παναθηναϊκό.

Γιατί οι δυνατότητες του Τριφυλλιού είναι συγκεκριμένες και δεν αλλάζουν. Η επιθυμία των «πράσινων» είναι να κρατήσουν στην Αθήνα τον Γκατσίνοβιτς, όμως δεν μπορούν να καλύψουν τις αποδοχές του 1,3 εκατομμυρίων ευρώ που κερδίζει ο ποδοσφαιριστής στη Γερμανία.

Αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να αγοράσει τα δικαιώματα του Γκατσίνοβιτς, έχει μπάτζετ για αγορές, αλλά δεν θα το ξοδέψει πριν ξεκαθαρίσει η απόκτηση ενός επιθετικού. Συνεπώς, στην παρούσα φάση είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που θα γίνουν από… Ελλάδα.

Η Χόφενχαϊμ έχει την πρωτοβουλία

Για την ώρα, η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκει στους παροικούντες στη Γερμανία: στον Γκατσίνοβιτς και στους ιθύνοντες της Χόφενχαϊμ. Το «Kicker» υποστηρίζει ότι ο Σέρβος επιτελικός χαφ θα μάθει τις σκέψεις του νέου προπονητή του, Αντρέ Μπρέινρεϊτερ, πριν την έναρξη της προετοιμασίας στις 26 Ιουνίου.

Αυτή τη στιγμή, το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ότι ο Γκατσίνοβιτς θα τεθεί εκτός πλάνων. «Οι προοπτικές για τον Γκατσίνοβιτς στην Χόφενχαϊμ δεν δείχνουν ιδιαίτερα ρόδινες. Με τις προσθήκες των Γκρίσα Πρέμελ από την Ουνιόν Βερολίνου και Φιν Όλε Μπέκερ από την Ζανκτ Πάουλι, έχουν ήδη αποκτήσει δύο μεσοεπιθετικούς ως ελεύθερους για τη νέα σεζόν. Μάλιστα με τους συγκεκριμένους η Χόφενχαϊμ κερδίζει σε σωματικά προσόντα, κομμάτι που δεν είναι και το καλύτερο του Γκατσίνοβιτς» γράφει το δημοσίευμα.

Ο Παναθηναϊκός σε δεύτερο πλάνο

Περαιτέρω, ο Παναθηναϊκός θα επανέρθει στο πλάνο σε δεύτερο χρόνο. Εφόσον ο Γκατσίνοβιτς ενημερωθεί επίσημα για το μέλλον του, τότε θα εξετάσει τις επιλογές του. Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, το ιδανικό για τον Γκατσίνοβιτς θα ήταν να συνεχίσει στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Διότι ξέρει πως με τον Γιοβάνοβιτς θα παίζει βασικός και θα μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να κληθεί στην Εθνική Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο. Όμως, κάθε πράγμα στον καιρό του και προέχει ο παίκτης να μάθει τι μέλλει γενέσθαι.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News