Παναθηναϊκός: Ο Γκατσίνοβιτς επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Sportday.gr

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα και αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις για την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, έχουν αρχίσει.

Τις πρώτες επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Χόφενχαϊμ, επιβεβαίωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος επιτελικός χαφ μίλησε σε σερβική ιστοσελίδα και τόνισε η διαπραγμάτευση για την παραμονή του στην Αθήνα, έχει αρχίσει.

Ο «Γκάτσι» επιβεβαίωσε με τον τρόπο του το ρεπορτάζ του Sportday.gr, στο οποίο αναφέραμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει τη Χόφενχαϊμ πως θα ήθελε να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στο δυναμικό του και την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι. Η γερμανική ομάδα δεν βιάζεται και ο Γκατσίνοβιτς δεν αποτελεί την προτεραιότητα της. Πολύ απλά επειδή προέχει να προσλάβει προπονητή στη θέση του απολυμένου, Σεμπάστιαν Χένες.

Ο Γκατσίνοβιτς έχει ειδοποιηθεί να πάρει μέρος στην έναρξη της προετοιμασίας της Χόφενχαϊμ και θα αποφασίσει για το μέλλον του σε συνεννόηση με τον νέο προπονητή και τους Γερμανούς παράγοντες.

Η αλήθεια είναι πως ο 26χρονος μέσος είχε σε απόλυτη προτεραιότητα την επιστροφή του στη Bundesliga. Η συμμετοχή στον Γ’ προκριματικό Γύρο του Conference League, η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και το εκπληκτικό φίνις στα Play Offs, δελέασαν τον Γκατσίνοβιτς…

Ο Γκατσίνοβιτς δήλωσε συγκεκριμένα: «Ο Παναθηναϊκός θέλει να με κρατήσει και έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με την Χόφενχάιμ. Πρέπει να επιστρέψω στη Γερμανία, να μιλήσω με τον προπονητή, να δω τι έχει να πει. Στόχος μου είναι να είμαι κάπου βασικός και να παίζω σε κάθε παιχνίδι».

Ο παίκτης πρόσθεσε ότι επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα λόγω του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και του σχεδίου που του παρουσίασε, καθώς και διότι ήθελε να έχει χρόνο και να κληθεί ξανά στην Εθνική Σερβίας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News