Παναθηναϊκός: Ο Φάμπιο Γκονζάλες στην «πράσινη» ατζέντα και το τσεκάρισμα της Ισπανίας

Ο 25χρονος μέσος της Λας Πάλμας, Φάμπιο Γκονζάλες, φέρεται να απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Στη Segunda Division κοιτάζει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του. Αυτό υποστηρίζει η τοπική ιστοσελίδα των Κανάριων Νήσων, «laprovincia.es», σε σημερινό (23/4) ρεπορτάζ της.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός και η Λέγκια Βαρσοβίας έχουν προσεγγίσει τον 25χρονο κεντρικό χαφ της Λας Πάλμας, Φάμπιο Γκονζάλες.

Ο Γκονζάλες αγωνίζεται βασικός στη νησιώτικη ομάδα και έχει 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με 1.360 λεπτά, ενώ έχει μοιράσει μία ασίστ. Το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου και εσχάτως, αυτό φέρεται να έχει επίπτωση στη χρησιμοποίηση του.

Γιατί η τελευταία φορά που ο Γκονζάλες έπαιξε βασικός ήταν στις 12 Μαρτίου, στην ήττα της Λας Πάλμας από τη Χιρόνα με 3-2. Έκτοτε, ο 25χρονος χαφ έχει παίξει, αλλά ως αλλαγή για λίγα λεπτά.

Η ιστοσελίδα τονίζει ότι ο ατζέντης του Γκονζάλες είχε επαφές με τον Παναθηναϊκό και με τη Λέγκια Βαρσοβίας, για να μετακομίσει ο πελάτης του το καλοκαίρι. Πάντως, το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει ότι η ανανέωση δεν έχει βγει από τις επιλογές του ποδοσφαιριστή

Πριν δύο εβδομάδες, ο μάνατζερ του Φάμπιο είχε συνάντηση με ανθρώπους της Λας Πάλμας σε ξενοδοχείο των Κανάριων Νήσων και διαφάνηκαν περιθώρια για συμφωνία.

Συνεπώς, δεν αποκλείεται οι πληροφορίες να αποτελούν μανατζερικές «διαρροές», για να εξασφαλίσει ο Ισπανός παίκτης μία πιο ευνοϊκή συμφωνία…

Η προτίμηση στην Ισπανία για τον «άξονα»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς «σκάναρε» την ισπανική αγορά το προηγούμενο καλοκαίρι για να βρει μέσους. Από τις λίστες του επέλεξε τον Ρούμπεν Πέρεθ και έχει εμπιστοσύνη στους Ισπανούς μέσους, λόγω του στυλ και της εκπαίδευσης τους. Συνεπώς, με τον «άξονα» του Παναθηναϊκού να αδειάζει, δεν πρέπει να φανεί περίεργο να στραφεί ο Σέρβος σε μία χώρα που εμπιστεύεται.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News