Παναθηναϊκός: Ο «διαφημιστής» του Ιωαννίδη στο Βέλγιο

Πίσω από το άκρως κατατοπιστικό δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας «Voetbal Nieuws» για τον Φώτη Ιωαννίδη, κρύβεται ένας πρώην προπονητής του.

Η βελγική ιστοσελίδα «Voetbal Nieuws» αφιέρωσε ένα μεγάλο ρεπορτάζ στον Φώτη Ιωαννίδη, με αφορμή τη σύνδεση του με τη Μπριζ. Καταρχάς, η ενασχόληση ενός σημαντικού μέσου του Βελγίου με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, σημαίνει ότι το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας της χώρας είναι υπαρκτό.

Στον αντίποδα, η Μπριζ φαίνεται πως όντως παρακολουθεί τον Ιωαννίδη, αλλά δεν έχει κινηθεί ούτε προς τον παίκτη, ούτε προς το Τριφύλλι. Τόσο από το περιβάλλον του 21χρονου στράικερ, όσο και από την ΠΑΕ, ρεπορταζιακά προκύπτει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό.

Σε ότι αφορά την πώληση του Ιωαννίδη, η στάση του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρη: ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι ο Ιωαννίδης θα εξελιχτεί πάρα πολύ και για αυτό απέρριψαν την πρόταση της Σάρλοτ από τις ΗΠΑ τον Ιανουάριο, η οποία περιλάμβανε 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Μπόλονι μαρτύρησε τα πάντα…

Κατά δεύτερον, το δημοσίευμα «σκανάρει» στην κυριολεξία τον Ιωαννίδη. Είναι εμφανές πως κάποιος έχει πληροφορήσει τον συντάκτη του κειμένου για τις αρετές του διεθνή επιθετικού. Κάποιος ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του και τον γνωρίζει αρκετά καλά, ώστε να περιγράψει τον τρόπο που αγωνίζεται και πως ξεχώρισε πέρυσι, όταν ήρθε αναπάντεχα από τον πάγκο στις αρχές του 2021.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτός ο οποίος… αποκάλυψε τα πάντα για τον Ιωαννίδη είναι ο Λάζλο Μπόλονι. Γενικά, ο Ρουμάνος προπονητής έχει εξαιρετική άποψη για τον Ιωαννίδη και επί των ημερών του, ο νεαρός παίκτης πήρε ευκαιρίες και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Μπόλονι έχει προτείνει ανεπιφύλακτα τον Ιωαννίδη στους ανθρώπους της Μπριζ, οι οποίοι τον ρώτησαν.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News