Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ πήρε θέση για τον πανηγυρισμό του στον τελικό

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα αμύνθηκε στις κατηγορίες περί προκλητικής χειρονομίας στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τόνισε πως σέβεται τους πάντες στο ποδόσφαιρο.

Απάντηση στις κατηγορίες για χειρονομία προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, έδωσε ο Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα. Ο Ισπανός εξτρέμ με δήλωση που ανάρτησε στα social media, ξεκαθάρισε πως μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του Ντελοφέου και δεν προκάλεσε κανέναν. Ο 26χρονος επιθετικός τόνισε πως σέβεται τους πάντες στο ποδόσφαιρο και με αυτή την αρχή συμπεριφέρεται στην καριέρα του. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αϊτόρ:

«Σχετικά με πληροφορίες που εμφανίζονται τις τελευταίες ώρες, θα ήθελα να διαψεύσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι έκανα κάποια προσβλητική χειρονομία εναντίον οποιουδήποτε, κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού για το γκολ που μας χάρισε το Κύπελλο το περασμένο Σάββατο. Το μόνο που έκανα, ήταν να πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο που το έκανε ο Ζεράρντ Ντεολοφέου, συνάδερφος τον οποίο θαυμάζω και με τον οποίο έχουμε τον ίδιο εκπρόσωπο.

Δεν θα ήθελα ένα γκολ σε μία τόσο σημαντική ημέρα για εμένα, να λερωθεί από εντελώς εσφαλμένες πληροφορίες. Δεν καταλαβαίνω πως δημιουργείται φωτιά βασισμένη σε ψέματα σχετικά με τον τρόπο που ένας παίκτης πανηγυρίζει ένα γκολ. Σημείωσα ένα πολύ σημαντικό γκολ για τον Σύλλογο μου και για εμένα και δεν θέλησα να προσβάλλω την ευαισθησία κανενός.

Στη διάρκεια της καριέρας μου έχω πάντοτε σεβαστεί το ποδόσφαιρο, την ομάδα μου, τους φιλάθλους και τους αντιπάλους».

 
 
 
View this post on Instagram

 
 
 

A post shared by Aitor Cantalapiedra (@a.cantalapiedra)

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News