ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νέα δεδομένα διαμορφώνονται με τον Σεχ Νιας

Η Λιλ ενδέχεται να μην επιτρέψει στον Σεχ Νιας να φύγει, αφού ένας άλλος ποδοσφαιριστής της είναι έτοιμος να πάρει μεταγραφή.

Η Λιλ ενδέχεται να μην επιτρέψει στον Σεχ Νιας να φύγει, αφού ένας άλλος ποδοσφαιριστής της είναι έτοιμος να πάρει μεταγραφή.

Ανατροπή των δεδομένων ενδέχεται να συμβεί με τον Σεχ Νιας! Αυτό υποστηρίζει η γαλλική ιστοσελίδα «La Voix des Sports», η οποία είχε αποκαλύψει την επιστολή του Σενεγαλέζου μεσοαμυντικού στη διοίκηση, με την οποία ζητούσε να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Ο μήνας έχει άλλο ένα δεκαήμερο, ο εκπρόσωπος του Νιας δεν έχει φέρει πρόταση που να ικανοποιεί τη Λιλ και τελικά, ίσως ο 22χρονος να μην μετακομίσει. Επειδή ένας συμπαίκτης του, ο Πορτογάλος μέσος Τσέκα, ίσως να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα.

Ο Τσέκα δεν έχει τον χρόνο που θα ήθελε και πιέζει τις τελευταίες μέρες για να φύγει. Με την πλευρά του να έχει διαμηνύσει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας πως έρχεται προσφορά στα επόμενα 24ωρα.

Ο προπονητής, Ζοσελίν Γκουβερνέκ, έχει ενημερωθεί για το αίτημα του Τσέκα και φέρεται να έθεσε βέτο για την πώληση του Νιας, αφού θέλει να έχει επαρκή αριθμό λύσεων στη μεσαία γραμμή. Βέβαια, δεν έχει καταγραφεί η αντίδραση του Σενεγαλέζου: εάν έχει μεταβάλλει τη γνώμη του.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει τη διεκδίκηση του Νιας και θα καταθέσει πρόταση στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, εφόσον έχει εξοικονομήσει μπάτζετ από τις άλλες προσθήκες. Ωστόσο, εάν διαφοροποιηθούν οι προϋποθέσεις, τότε δεν θα έχει περιθώριο…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News