ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Νέα αναβολή στην προσφυγή του Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες και η ΠΑΕ αναμένεται να καταλήξουν σύντομα σε συμφωνία για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Αργεντινό.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες και η ΠΑΕ αναμένεται να καταλήξουν σύντομα σε συμφωνία για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Αργεντινό.

Ακόμα μία αναβολή πήρε η εκδίκαση της προσφυγής του Λούκας Βιγιαφάνιες κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για το πρόστιμο των 60.000 ευρώ που είχε επιβληθεί στον ποδοσφαιριστή μετά το επεισόδιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Η υπόθεση είχε προγραμματιστεί να συζητηθεί σήμερα στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, αφού είχε ήδη αναβληθεί μία φορά.

Ο Βιγιαφάνιες δεν είχε αποδεχτεί το πρόστιμο και προσέφυγε στα αρμόδια όργανα, διεκδικώντας τη μείωση του.

Η αναβολή στην εκδίκαση οφείλεται στις συζητήσεις μεταξύ του δικηγόρου του Αργεντινού και της νομικής υπηρεσίας της ΠΑΕ, για να επιτύχουν έναν συμβιβασμό. Οι δύο πλευρές κατέθεσαν κοινό αίτημα και η επιτροπή το έκανε αποδεκτό.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Βιγιαφάνιες δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα για το ύψος του προστίμου, ωστόσο το αίσιο τέλος στην ιστορία αναμένεται σύντομα.

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Βιγιαφάνιες δεν επηρεάστηκε από τη διαμάχη του με την ΠΑΕ και στον αγωνιστικό χώρο συγκαταλέγεται σταθερά στους διακριθέντες του Τριφυλλιού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News