Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το δράμα του Νολίτο, η μητέρα που τον παράτησε και τα 11 αδέλφια του!

Ο Νολίτο, που φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, έχει μία συγκλονιστική ιστορία ζωής, αφού η μητέρα του, που ήταν εξαρτημένη από ουσίες, τον εγκατέλειψε όταν ήταν μόλις 21 μηνών. Ο Ισπανός εξτρέμ ανατράφηκε από τον παππού του, Μανουέλ και τη γιαγιά του, Ντολόρες. 

Γεννήθηκε στην Σανλούκαρ ντε Μπαραμέδα στις 15 Οκτωβρίου του 1986 και μεγάλωσε σε μία φτωχική γειτονιά, ανάμεσα σε 11 παιδιά που είχαν οι παππούδες του και ήταν σαν αδέρφια για αυτόν. Στα 16 του έφυγε για να ζήσει το όνειρό του μέσω του ποδοσφαίρου. Ο Μανουέλ Αγούδο, ο παππούς του, που πέθανε το 2008, ήταν αυτός που θυσιάστηκε για να πραγματοποιήσει το μικρό αγόρι το όνειρό του να γίνει ποδοσφαιριστής. Του έδωσε μια φόρμα της Μπαρτσελόνα και παπούτσια, κάτι ασυνήθιστο για μια οικογένεια που στηριζόταν στη βοήθεια της Caritas για να μπορεί να φάει. Ψαράς στο επάγγελμα και φανατικός culé, ο παππούς του πανηγύρισε περισσότερο από όλους ότι ο εγγονός του υπέγραψε στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, αναφέρει σε αφιέρωμά της η «El Espanol». Στα 13 του τον είχε αναγκάσει να δουλέψει σε ένα κρεοπωλείο, προκειμένου να τον αποτρέψει από τα μπλεξίματα που μπορεί να είχε ως πιτσιρικάς σε μία τέτοια γειτονιά. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nolito 9 ? (@nolitoo10)

 

Ο Noλίτο έκανε το ντεμπούτο του με την Atlético Sanluqueño, στην 3η κατηγορία σε ηλικία 15 ετών κόντρα στη Dos Hermanas, πετυχαίνοντας ένα υπέροχο γκολ. Ξεχώρισε στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, πριν ακολουθήσουν οι Μπενφίκα, Γρανάδα, Θέλτα, Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη.  

«Μερικές φορές μου λείπουν οι γονείς μου, αν και για μένα είναι η γιαγιά και ο παππούς μου. Ήταν οι γονείς μου, αυτοί που με μεγάλωσαν και με στήριξαν. Σε όλη μου τη ζωή. Όλα τα παιδιά ερχόταν και τα έπαιρνε ο πατέρας ή η μητέρα τους και εμένα ο παππούς μου, που ήταν λίγο μεγαλύτερος. Όμως ήμουν πολύ χαρούμενος στα παιδικά μου χρόνια. Είχα προβλήματα όπως πολλοί άνθρωποι, αν και η ζωή μου είναι αυτή και μου αρέσει», έχει πει ο Νολίτο. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nolito 9 ? (@nolitoo10)

 

«Θυμάμαι πολλές κακές στιγμές, από τους ανθρώπους που ήταν μαζί μου όλη μου τη ζωή, θυμάμαι τα σκ@@, όπως λέω. Υπάρχουν πολλά άσχημα πράγματα και τώρα είμαι σε μια πολύ χαρούμενη στιγμή, πολύ χαρούμενος», είχε αναφέρει ο Νολίτο το 2014, όταν ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε τον κάλεσε για πρώτη φορά στην Εθνική Ισπανίας. Φόρεσε το εθνόσημο 16 φορές και πέτυχε 6 γκολ και 7 ασίστ. 

Η διαμάχη με τη μητέρα του που τον πλήγωσε 

Η μητέρα του, εμφανίστηκε στα Μέσα το 2016, δίνοντας συνέντευξη στη Daily Mail, και ισχυρίστηκε ότι ο γιος της την εγκατέλειψε, με την γιαγιά του Ντολόρες να παίρνει θέση, λέγοντας: «Όσα λέει η κόρη μου είναι ψέματα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια μητέρα θα μπορούσε να το κάνει αυτό στη σάρκα και το αίμα της. Ο Νολίτο είναι ένας πολύ ταπεινός άνθρωπος, ένας αληθινός φίλος για όλους. Πάντα τη βοηθούσε όπως και όλα τα μικρά παιδιά. Το πρόβλημα ήταν ότι ζητούσε συνέχεια περισσότερα και άλλα». Τότε, η 46χρονη Ροθίο Αγούδο, προέβαλε την κακή οικονομική της κατάσταση και τις άσχημες συνθήκες διαβίωσής της. Οι άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον έλεγαν τότε ότι η μητέρα του  απειλεί τον Νολίτο εδώ και πολύ καιρό, είναι εξαρτημένη, έχει απορρίψει τη βοήθεια που της έδωσε ο γιος της, που ζει σχεδόν στη φτώχεια και που δεν συνειδητοποιεί τη ζημιά που κάνει στον γιο της όλη της τη ζωή. Οι φίλοι του είχαν πει τότε στα Μέσα: «Ο Νολίτο πλήρωνε το ενοίκιο στη μητέρα του, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν σχέση. Έφυγε, ήταν στη φυλακή πολλά χρόνια και τώρα έχει έναν φίλο με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά μετά από επίσκεψη στη φυλακή. Ο Νολίτο έδινε τα πάντα χωρίς να λάβει τίποτα ως αντάλλαγμα και τώρα περνάει όλο αυτό, δεν το αντέχει».

Η οικογενειακή γαλήνη με τις γυναίκες της ζωής του

Τώρα πια, είναι αφοσιωμένος στην οικογένειά του, την αγαπημένη του Λάουρα και τις τρεις κόρες του, τη Λόλα και τις δίδυμες Αλεγρία και Λάρα. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura (@laubarealara)

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nolito 9 ? (@nolitoo10)

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura (@laubarealara)

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News