Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Το back-up του Χουάνκαρ από την Ελλάδα

ΠαναθηναϊκόςΜεταγραφές: Το back-up του Χουάνκαρ από την Ελλάδα, o Αλβάρες του Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει σταντ-μπάι την απόκτηση του Φεντερίκο Αλβάρες από τον Αστέρα Τρίπολης, εάν στραβώσει με τον Ισπανό αριστερό μπακ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει χαρακτηρίσει ως αναγκαία την ανανέωση του συμβολαίου του Χουάνκαρ, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό αριστερό μπακ, όμως εκείνος αποδεικνύεται… σκληρό καρύδι.

Η διαφορά στο οικονομικό είναι μεγάλη και μέχρι στιγμής η διοίκηση και η πλευρά του 32χρονου ακραίου απέχουν από μία συμφωνία. Ωστόσο, προς το παρόν, οι συζητήσεις δεν έχουν «παγώσει» και καταβάλλονται προσπάθειες για τη χρυσή τομή.

Γιατί ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει τον Φενρερίκο Αλβάρες του Αστέρα Τρίπολης

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ενεργοποιήσει εναλλακτικές, όμως έχει προετοιμάσει μία λίστα με παίκτες, για παν ενδεχόμενο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας ποδοσφαιριστής έχει την… pole position, εφόσον διακοπούν οριστικά οι συζητήσεις με τον Χουάνκαρ.

Πρόκειται για τον Φεντερίκο Αλβάρες του Αστέρα Τρίπολης. Οι «πράσινοι» έχουν ξεχωρίσει τον 28χρονο Αργεντινό και έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για την περίπτωση του. Επίσης, φέρεται να έχει εγκρίνει τον παίκτη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχοντας προσωπική άποψη από τα φετινά ματς του Αστερά.

Ο Αλβάρες δεν είναι ελεύθερος, αφού δεσμεύεται με τον Ασ΄τερα μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Το συμβόλαιο του ανανεώθηκε πρόσφατα, στις 15 Απριλίου, αλλά ίσως να μην προλάβει να τεθεί σε ισχύ…

Ο Παναθηναϊκός εκτιμά πως ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ θα αγοράσει τα δικαιώματα του Αργεντινού, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα συμφωνήσει με λιγότερες από 300.000 ευρώ. Συνολικά, το κόστος αποτιμάται κοντά στα όσα υπολογίζει το Τριφύλλι να δαπανήσει για τον Χουάνκαρ.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός έχει ευχάριστες εμπειρίες στις αρκαδικές επιλογές του, μιας και οι Κουρμπέλης και Κώτσιρας άξιζαν τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την απόκτηση τους. Φυσικά, και οι δύο ΠΑΕ έχουν καλή συνεργασία και δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα στη συνεννόηση.

Ο Αλβάρες είχε 31 συμμετοχές φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με 2.436 λεπτά, ενώ μοίρασε 4 ασίστ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News