Παναθηναϊκός μεταγραφές: Παλεύει για τον… «συγκάτοικο» των Σποράρ και Τσέριν

Μετά τους Σποράρ και Τσέριν, ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει τρίτο Σλοβένο στο Κορωπί, τον 28χρονο εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβο, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

O Παναθηναϊκός καθυστέρησε στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, όπως φαίνεται πως η καθυστέρηση άξιζε τον κόπο… Ο Αντράζ Σποράρ ανακοινώθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, η διαπραγμάτευση με τη Φλαμένγκο για τον Βιτίνιο είναι ανοιχτή και εσχάτως, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς επανήρθε στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με τη σλοβενική εφημερίδα «Ekipa24», ο Παναθηναϊκός συζητάει με τον Σλοβένο εξτρέμ για να τον εντάξει στο δυναμικό του. Ο Βέρμπιτς δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο με τη Ντιναμό Κιέβο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αλλά μπορεί να αποχωρήσει άμεσα.

Πως; Εκμεταλλευόμενος τη ειδική διάταξη που ενεργοποίησε η FIFA για τους παίκτες που ανήκουν σε ομάδα της Ρωσίας ή της Ουκρανίας και η οποία προβλέπει τη μονομερή διακοπή της συνεργασίας για ένα έτος.

Μόνο που στην περίπτωση του Βέρμπιτς θα είναι οριστική και αμετάκλητη, αφού το συμβόλαιο του διαρκεί μέχρι το τέλος του 2022. Συνεπώς, εάν ο Βέρμπιτς διακόψει τη σχέση του με την πρωταθλήτρια Ουκρανίας, θα το κάνει άπαξ και δια παντός.

Πάντως, η διοίκηση της Ντινάμο πιέζει τον Βέρμπιτς να μείνει και να βοηθήσει στην επίτευξη της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Με την προτροπή προς τον ποδοσφαιριστή πως με καλές εμφανίσεις, θα εξασφαλίσει μεταγραφή με πιο ευνοϊκούς όρους τον Ιανουάριο.

Στην προκειμένη, μεγάλος σύμμαχος για τον Παναθηναϊκό είναι το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Βέρμπιτς. Η φίρμα «AR Sports Managment» έφερε ήδη στο «Γεώργιος Καλαφάτης» τον Άνταμ Τσέριν και τον Αντράζ Σποράρ και έχει κινητοποιηθεί για να ολοκληρώσει την Τρίτη δουλειά με τον 28χρονο εξτρέμ…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News