Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Όταν ο Φετφατζίδης πρόβαρε την πράσινη φανέλα

Ο Γιάννης Φετφατζίδης επανήρθε στο προσκήνιο του Τριφυλλιού, όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν. Όμως, μόνο σε μία περίπτωση ήταν έτοιμος να υπογράψει.

Το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη εμφανίστηκε ξανά στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα δεν είναι η τελευταία που ο διεθνής εξτρέμ θα συνδεθεί με το Τριφύλλι και αν κάποια στιγμή προκύψει «happy end», θα φαντάζει απίστευτο.

Ο Φετφατζίδης φέρεται να έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Κορ του Κατάρ, επειδή μετά τον υποβιβασμό της, ενεργοποιήθηκε ένας όρος στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Μία εξέλιξη που εφόσον επιβεβαιωθεί, αναμφίβολα θα καταστήσει τον 31χρονο εξτρέμ μία ελκυστική περίπτωση.

Όπως και κάθε άλλος παίκτης ο οποίος προτείνεται στον Παναθηναϊκό, τίθεται στα υπόψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής θα αποφασίσει για τον Φετφατζίδη, για τον οποίο έχει τις άκρες για να μάθει για την αγωνιστική συμπεριφορά του στη Μέση Ανατολή.

Όπως προαναφέραμε, ο Φετφατζϊδης έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλα μεταγραφικά σενάρια με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, μία φορά βρέθηκε προ των πυλών του «Γεώργιος Καλαφάτης». Στις υπόλοιπες περιπτώσεις, είτε απλώς εκδηλώθηκαν κάποιες φιλολογικές συζητήσεις, είτε δεν συνέβη το παραμικρό.

Το «όχι» που έστειλε τον Φετφατζίδη στον Άρη

Ο Φετφατζίδης ήταν έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2019. Ήταν το δεύτερο καλοκαίρι της συνεργασίας Νταμπίζα – Δώνη στο Τριφύλλι και αναζητούσαν δύο εξτρέμ, οι οποίοι θα έκαναν τη διαφορά. Μεταξύ αυτών που εξέτασαν σοβαρά, ήταν ο «Φέτφα», ο οποίος ήθελε μέσω του Παναθηναϊκού να επιστρέψει δριμύτερος στην Ελλάδα.

Ο αστικός μύθος αναφέρει ότι ο Γιώργος Δώνης ενέκρινε την απόκτηση του Φετφατζίδη, αφού ήθελε την ποιότητα, την εμπειρία του και την ικανότητα του στο «ένας με έναν». Αντίθετα, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας, αυτός ο οποίος είχε την τελική απόφαση, προτίμησε να μην στραφεί στον 31χρονο εξτρέμ και συμφώνησε με τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος προερχόταν από καλή σεζόν με την Ομόνοια στην Κύπρο. Επίσης, στο ρόστερ προστέθηκαν μετά από λίγο οι Γιοάν Μολό και Ούφε Μπεκ.

Στη… σούμα, ο Παναθηναϊκός πήρε ελάχιστα πράγματα από τους Κολοβό, Μολό και Μπεκ. Ο Γιάννης Φετφατζίδης κατέληξε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οργίασε με τη φανέλα του Άρη, εκθέτοντας την επιλογή των ανθρώπων του Τριφυλλιού. Κατά σατανική σύμπτωση, σκόραρε και στην ήττα του Τριφυλλιού με 4-0 στη Θεσσαλονίκη, λίγο καιρό μετά την απόρριψη του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News