Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η «Ole» στέλνει τον Μπλάνκο στην Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να έχει μπει στην… pole position για τον 27χρονο Αργεντινό μέσο, με την Μπόκα Τζούνιορς να τίθεται εκτός… κούρσας.

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο Ντομίνγκο Μπλάνκο πλησιάζει στον Παναθηναϊκό… Τουλάχιστον για τον Τύπο της Αργεντινής, είναι ξεκάθαρο ότι ο 27χρονος μέσος έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα της στην Ευρώπη.

Η ευρείας κυκλοφορίας αργεντινική εφημερίδα «Ole», στο ρεπορτάζ της Ιντεπεντιέντε, γράφει ότι ο Ντομίνγκο Μπλάνο στην τελευταία συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας, του επανέλαβε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Λένε (σ.σ. οι παράγοντες της Ιντεπεντιέντε) ότι ο Μπλάνκο θα πάει στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα, στον οποίο θα υπογράψει έχοντας την ελευθέρας του» τονίζει το δημοσίευμα της «Ole».

Παράλληλα, ο Αργεντινός δημοσιογράφος Λουίς Φρεγκόσι, από τους πιο έμπειρους στο ρεπορτάζ της Μπόκα Τζούνιορς, προέβη σε άλλη μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη στη διάρκεια του Podcast του.

«Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο δεν θα παίξει στην Μπόκα; Ναι, είναι αλήθεια ότι έγινε μια διερευνητική επαφή, αλλά η Μπόκα αποφάσισε να μην κινηθεί περαιτέρω για την περίπτωσή του» υποστήριξε ο Φρεγκόσι.

Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπλάνκο απάντησε στην αρμοδίους της Μπόκα Τζούνιορς ότι και στους αντίστοιχους της Ιντεπεντιέντε: πως θέλει να παίξει στην Ευρώπη και προτιμά να μην μείνει στην Αργεντινή.

Το ενθαρρυντικό, για την ώρα, είναι πως εκτός από τον Παναθηναϊκό, ο Μπλάνκο δεν έχει σοβαρή πρόταση από την Ευρώπη. Με τον Παλάσιος να εντείνει το καθημερινό… «ψηστήρι», ο 27χρονος μέσος φαίνεται πως ετοιμάζεται για την Αθήνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News