Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η «O Jogo» ντύνει τον Σλιμανί στα πράσινα

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η «O Jogo» ντύνει στα πράσινα τον Σλιμανί της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 33χρονο Αλγερινό επιθετικό, Ισλάμ Σλιμανί και ψάχνει φόρμουλα απόκτησης του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Έναν πρωτοκλασάτο επιθετικό τοποθετεί στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού η έγκυρη πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo». Πρόκειται για τον 33χρονο διεθνή Αλγερινό, Ισλάμ Σλιμανί, ο οποίος ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι «ο Παναθηναϊκός έχει στη short-list του τον Ισλάμ Σλιμανί» και εξετάζει τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να τον αποκτήσει. Με τη μορφή δανεισμού, καλύπτοντας ένα μέρος των αποδοχών του ή με ελεύθερη μεταγραφή, αφού ο παίκτης δεν έχει μέλλον στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας.

Ο Σλιμανί δεσμεύεται με τα «λιοντάρια» για άλλον ένα χρόνο, όμως δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, Ρούμπεν Αμορίμ. Από τα μέσα Απριλίου, τέθηκε εκτός προπονήσεων και ενημερώθηκε για να βρει ομάδα.

Ο Αλγερινός στράικερ έκτοτε δεν είναι ενεργός και πρόσφατα, αποκλείστηκε από την Εθνική Αλγερίας εξαιτίας της ανετοιμότητας του. Ο ίδιος επιθυμεί να συμφωνήσει το συντομότερο δυνατό, για να αρχίσει ξανά προπονήσεις.

Αναμφίβολα, ο Σλιμανί είναι ένας «φουνταριστός» ο οποίος έχει δυνατό βιογραφικό στο ποδόσφαιρο και πλούσιο παλμαρέ. Πέρυσι έπαιξε μέχρι τον Ιανουάριο με τη Σπόρτινγκ, έχοντας 8 γκολ και 2 ασίστ σε 28 παιχνίδια σε Πορτογαλία και Ευρώπη.

Εκτός από την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, έχει αγωνιστεί σε Μαρσέιγ, Λέστερ, Λιόν, Μονακλό, Νιουκάσλ, Φενέρμπαχτσε και είναι διεθνής με την πατρίδα του, με την οποία έχει 41 γκολ σε 88 ματς.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News