Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Γερμανικό σενάριο για Λημνιό και τι ισχύει

Γερμανική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Λημνιός συζητά την αποδέσμευση από την Κολωνία και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ παρακολουθούν. Το Sportday.gr εξηγεί τι ισχύει.

Το ελληνικό στοιχείο δεν είναι έντονο στον Παναθηναϊκό, αν και η προτεραιότητα του Γιοβάνοβιτς για μία μεταγραφή είναι η αξία και όχι η εθνικότητα του ποδοσφαιριστή. Εντούτοις, παραδοσιακά ο Σύλλογος είχε μία ισχυρή σχέση με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό δεν αγνοείται.

Το Sportday.gr είχε αναφέρει ότι ο Δημήτρης Λημνιός είναι ένας παίκτης ο οποίος υπό προϋποθέσεις θα απασχολούσε τον Γιοβάνοβιτς. Το φλερτ υπάρχει από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν από το περιβάλλον του Έλληνα διεθνή προέκυπτε επικοινωνία με τον Σέρβο προπονητή.

Η γερμανική ιστοσελίδα «General-Anzeiger» αναφέρει σήμερα (26/5) πως ο Λημνιός ενδέχεται να αποδεσμευτεί από την Κολωνία, στην οποία ανήκει. Το δημοσίευμα συμπληρώνει ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ παρακολουθούν τον 23χρονο εξτρέμ και σκέφτονται τον επαναπατρισμό του.

Η πρώτη επιλογή του Λημνιού

Το ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας είναι άγνωστο κατά πόσο έχει βάση. Τουλάχιστον, στο ελληνικό σκέλος του. Το δεδομένο είναι πως ο Λημνιός, εφόσον επιστρέψει στην Ελλάδα, πρώτα θα εξετάσει την επιλογή της Τούμπας. Γιατί με τον ΠΑΟΚ και υπό τις οδηγίες του Λουτσέσκου έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο του, μονιμοποιήθηκε στην Εθνική Ελλάδας και κέρδισε μεταγραφή στη Γερμανία.

Από την άλλη, ο φετινός Παναθηναϊκός δεν είναι ο… αντιτουριστικός περσινός. Πλέον, το Τριφύλλι προσφέρει προοπτική σε έναν παίκτη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμπνέει εμπιστοσύνη. Τα περαιτέρω, θα φανούν αν και εφόσον ο Λημνιός αποδεσμευτεί από την Κολωνία. Ένα σενάριο υποθετικό για την ώρα…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News